.

.

Тава за боя FAVOMOTO Тава за боя Пластмасови Корита 20 бр Тава за боя от Мъниста Тава за Боя Тава за Художествена Акварели, Кристално Бял Тава за Маслената живопис Тава з?

Тава за боя FAVOMOTO Тава за боя Пластмасови Корита 20 бр Тава за боя от Мъниста Тава за Боя Тава за Художествена Акварели, Кристално

BGN 0.33
Продукти

ТАВА за БОИ - Палитра ще се превърне в идеален подарък за професионални художници, крещели на хората, ученици или децаТАВА за РИСУВАНЕ ЗА РИСУВАНЕ - портативен размер, лесен за носене, за рисуване на открито.АКВАРЕЛ - кръгли и триъгълни тави за рисуване, творчески и практически.ТАВА ЗА РИСУВАНЕ с маслени БОИ - живопис, рисунка или художествено-занаятчийски работа.ПАЛИТРА - Изработени от висококачествена пластмаса, здрава, трайна и хигиенично.ТАВА за БОИ - Палитра ще се превърне в идеален подарък за професионални художници, крещели на хората, ученици или деца.ТАВА за РИСУВАНЕ ЗА РИСУВАНЕ - портативен размер, лесен за носене, за рисуване на открито.АКВАРЕЛ - кръгли и триъгълни тави за рисуване, творчески и практически.ТАВА ЗА РИСУВАНЕ с маслени БОИ - живопис, рисунка или художествено-занаятчийски работа.ПАЛИТРА - Изработени от висококачествена пластмаса, здрава, трайна и хигиенично.Пратката включва 20 x Характеристики -Цвят : Бял тава за боя. - живопис, рисунка или художествено-занаятчийски работа акварел. -Материал : полипропилен палитра. - Кръгли и триъгълни тави за рисуване, креативни и практични тави за рисуване. - Произведен от висококачествена пластмаса, устойчив и гигиеничный тава за маслената живопис.3x1 виж - Портативен размер, лесен за носене, за рисуване на открито. - Палитра - идеалният подарък за професионални художници, артисти, студенти или деца.Информация за стоки, Watercolor е Изработена от пластмаса, той е лек и здрав.тава за бои Набор от палитри за рисуване за художници, изучаващи изкуство или за самостоятелно ползване. тава за рисуване с маслени бои такъв размер, че да може да се държи в ръцете си, лесно се отмива пигменти след употреба.палитра от задължителните аксесоари за рисуване както за любителите, така и за професионални художници.

R

Продукти в категория