.

.

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни, В Средиземноморски Стил, на Дървена Декоративна Кука във формата На Миди Морска Звезда Морски Декор Дървена Морска Окачване Плаже?

XIAOHESHOP Закачалка за дрехи Стенни, В Средиземноморски Стил, на Дървена Декоративна Кука във формата На Миди Морска Звезда Морски Декор

BGN 0.67
Продукти

Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много другиТова е практичен и декоративна кука, изпълнен с аромат на океан.Силен океански бриз, практични куки и различни форми на океанските аксесоари засилват вкуса на океана.Тези стенни куки са произведени от висококачествен материал с креативен дизайн.Размери на продукта : 56. Конструкция подвесного на дупките, лесен за инсталиране и удобно окачване.По-добре да го предаде на естествени впечатления, размазани морски бриз под прозрачен синевой море, декорации за дома в средиземноморски стил, рисувани и износени.Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много други.Това е практичен и декоративна кука, изпълнен с аромат на океан.Силен океански бриз, практични куки и различни форми на океанските аксесоари засилват вкуса на океана.Тези стенни куки са произведени от висококачествен материал с креативен дизайн.Размери на продукта : 56. Конструкция подвесного на дупките, лесен за инсталиране и удобно окачване.По-добре да го предаде на естествени впечатления, размазани морски бриз под прозрачен синевой море, декорации за дома в средиземноморски стил, рисувани и износени.Също така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута.Заглавие : Куки за палто Размер на продукта : 56,5*4*18 Подходящ за : стаи, декорации, хотели и т. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен куката. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

R

Продукти в категория