.

.

Avezano Пролетта Фон за Снимки в Селски Стил, Бял Дървен Заек, Великден Декоративен Фон, Украса за Рожден Ден, Детска Фотосесия с Портрет на Новородено (7x5 фута)

Avezano Пролетта Фон за Снимки в Селски Стил, Бял Дървен Заек, Великден Декоративен Фон, Украса за Рожден Ден, Детска Фотосесия с Портрет на

BGN 3.60
Продукти

✪ Размер и опаковка : 7 фута (ширина) х 5 фута (височина) /210 см (ширина) х 150 см (височина), винил плат 1брЗа облекчаване на транспорт и опаковка, изпратете стока в сгънат вид. ✪ Материал : винил плат. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон. ✪ Характеристики : ☆ Безшевни, лек, здрав и удобен за съхранение и пренасяне. ✪ Приложимо причина : Фонове, за снимки на пасхалната тема, фон за пролетта на купоните за една фотосесия, великденско украса в селски стил за детска фото студио, фон за снимки на пролетта е Великден, фонове, за снимки на Великден в душата на детето. ✪ Топли съвети : ☆ Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение.☆ Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка, джоб за овчарски скок или скоби в комплекта не са включени. ☆ Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално. Идеален избор за декорация на партита, на студийната фотография, клуб, сватби, новородено, бебе, деца, празнични партита по повод рожден ден, семейни дизайн и фотография на стоките, както и за видеофонов и дисплеи.

R

Продукти в категория