.

.

Адаптер Neewer Rapid за преобразуване на с винт 1/4 , 2 комплекта, богат на функции светлинна поставка, на върха на адаптера -Подходящ за студийната поставка за монитор за з?

Адаптер Neewer Rapid за преобразуване на с винт 1/4 , 2 комплекта, богат на функции светлинна поставка, на върха на адаптера -Подходящ

BGN 8.24
Продукти

Материал : Алуминиева сплавРазмер на адаптера Rapid : 1,97x1,58x0,98 инча /5x4x2,5 сантиметра. Тегло на адаптера Rapid : 0,08 кг /35 г. 2 x адаптер Rapid. 【Бърз Адаптер】Rapid adapter - това блокиране адаптер, който ви позволява бързо да превключвате между различни устройства.Подходящ за фиксирана стойка за фаровете, лоста на стрелката и т. 【Висококачествен и лек】 е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав и издръжлив, тежи само 0,18 кг / 0,08 кг, адаптер rapid с 2 и с малко пари удобно в переноске. 【Многофункционален винт 1/4 инча】 Оборудван с винт 1/4 инча отгоре, е подходящ за много видове хардуер, като снимков видеосвет, околовръстен лампа, топка корона или други с отвор за винта на 1/4 инча. 【Лесна настройка】 Инсталиране на адаптер rapid на поставка за осветление (поставка за осветление в комплекта не са включени), а след това завийте фиксирана на дръжката, като се уверите, че тя е достатъчно затянута, и най-накрая, инсталиране на устройството с отвор за винта на 1/4. 【Съдържанието на опаковката】 В комплекта са включени 2 бързи адаптер, една покупка може да задоволи основните си нужди.Изработен от висококачествена алуминиева сплав, здрав и издръжлив адаптер rapid има дълъг срок на служба.Технически характеристики на : . Съдържание на опаковката : .

R

Продукти в категория