.

.

KOZYOU Фотоалбум 120 Джобове Мини-Филмът Албум, Кутия за съхранение на снимки Модерни Подаръци за приятелите на паметта (Цвят: 02-120 листа)

KOZYOU Фотоалбум 120 Джобове Мини-Филмът Албум, Кутия за съхранение на снимки Модерни Подаръци за приятелите на паметта (Цвят:

BGN 2.33
Продукти

1 Стилен и елегантен начин за управление на вашите прекрасни снимки и да записвате вашите скъпи спомени. Може да побере 120 снимки и да ги запази живи, е трайна и практичен, предпазва от отсыревание и застаряването на снимки. В прекрасния албум със снимки има 6 вида красиви обложки, и има различни варианти. Страхотна идея за подарък за различни празници, включително и за Коледа, Кръщенета, Ден на майката, детски душата, рождени дни, сватбени книги за гости, за съхранение на снимки, списания за пътуване или приключенски книги. Нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, като се гарантира при тази скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване. Стилен и елегантен начин за управление на вашите прекрасни снимки и да записвате вашите скъпи спомени. Може да побере 120 снимки и да ги запази живи, е трайна и практичен, предпазва от отсыревание и застаряването на снимки. В прекрасния албум със снимки има 6 вида красиви обложки, и има различни варианти. Страхотна идея за подарък за различни празници, включително и за Коледа, Кръщенета, Ден на майката, детски душата, рождени дни, сватбени книги за гости, за съхранение на снимки, списания за пътуване или приключенски книги. Нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, като се гарантира при тази скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване.Пратката съдържа : 1 шт100% абсолютно нов Размер (прибл.8 Употреба : държач за визитки Материал : PP + полиетилен Внимание : Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.

R

Продукти в категория