.

.

Yardwe Прозрачен чантата със Съвместими Страници от колекцията Out Growth, Малко Билет за Рожден Ден, Аксесоари за телефон, Държач, Креативна Мини-Семеен Бизнес-Сватбена К?

Yardwe Прозрачен чантата със Съвместими Страници от колекцията Out Growth, Малко Билет за Рожден Ден, Аксесоари за телефон, Държач,

BGN 0.33
Продукти

PVC Албум за малки фотокарточек : 【Спецификация】 Този прекрасен мини-фотоалбум има выдалбливаемую кръгла форма, на лицевата корица, 40 скъпоценни снимки могат да бъдат записани всички заедно, подходяща за снимки с размер 3 инча.Детски годишник на : ???Книга с кухи държач за фотокарточек във формата на сърце с любов, която се използва широко. подходящ за сватбени снимки, снимки на абитуриентски, детски снимки, снимки от пътувания.Сватбен фото албум : можете да дадете на приятелите си или семейството си, даде им малка изненада.Преносим титуляр за фотокарточек : ❤【Характеристики】- Мини-фото албум е замислен като куха сърце с любов, практичен и красив, можете да използвате любимата си снимка като корица.Фото албум : ???Титуляр за фотокарточек също така позволява лесно да видите всяка снимка. може да се използва не само за съхранение на снимки, но и за съхраняване на пощенски картички, снимки,.Осъществяване на Списък 1 х мини-фотоалбум Характеристики -може да се носи в дамска чанта, за да покаже най-добрите си снимки или пуснати у дома като украшение луксозни кутии за scrapbooking. - Брой джобове : 40 титуляр за билети - Забележка : Подходяща за 3-инчов албум със снимки на растеж на детето -Корица на албума е изпълнена с кухи сърце и прекрасен модел, изглежда толкова сладка и модерен мини-фотоалбум. - Здраво сцепление между капак и вътрешни страници, осигурява дълъг срок на експлоатация на преносим притежателя за фотокарточек. - Можете да го поставите в своя чанта или дори в джоба, за да извадите и покажете снимки на вашите близки приятели в мини-албум със снимки Book.14 X0 награда-държач за фотокарточек. -Материал : PVC фото книга-Това е за вашето семейство, приятели за рожден ден, годишнина, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и много други специални случаи Албум за албуми.Описание Товарамаленький албум за фотокарточек, това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. фотоалбум Ако търсите за мини-фотоалбум, тогава тук. сватбен фото албум е Изработен от висококачествен материал, той е практически и проектиран за продължителна употреба, му е трудно да се прекъсне и той ще ви донесе много удобства.

R

Продукти в категория