.

.

200шт Пръчици за Смесване на Мастила За Татуировки, Пръчици за Еднократна употреба за Смесване на Мастила За татуировки Tazay, Пръчици за Смесване на Пигменти за Татуи?

200шт Пръчици за Смесване на Мастила За Татуировки, Пръчици за Еднократна употреба за Смесване на Мастила За татуировки Tazay, Пръчици

BGN 0.67
Продукти

✔️ Предпоставка включва - 200 бр пръчици за еднократна употреба за смесване, пръчици за татуировка-миксер bosch.между се използват само един път, чисти и гигиеничные. ✔️ ВИСОКО КАЧЕСТВО - за Еднократна употреба пръчки за смесване, произведени от висококачествена пластмаса. малки, леки и здрави. ✔️ ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН - Предназначен за гмуркане и смесване на пигмента на татуировката.Тази малка притурка просто е необходим на всеки художник. ✔️ ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНЕ - Пръчици за смесване татуировки са необходими за машини за смесване на мастила за татуировки.Пръчици за смесване - това е еднократна расходный материал. ✔️ ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - обещание за 100% удовлетворение.По всички въпроси за татуировка-миксерах, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема си. пръчици за смесване на мастила за татуировки, Пръчици за Еднократна употреба за смесване на мастила за татуировки Tazay, Пръчици за разбъркване на пигмент за татуировки, черни пръчици за смесване на мастила за татуировки, Аксесоари за Микроблейдинга Каква е основната информация за тези пръчици за смесване на мастила за татуировки?Размер на опаковката : Около 9,5x7x2 см/3,74x2,76x0,79 инча Материал : пластмаса Помещение включва : 200 бр. Пръчици за смесване на татуировки, Какви са характеристиките на този продукт?Дръжки за татуировка-миксер bosch.между се използват само веднъж, те са чисти и гигиеничные.За еднократна употреба пръчки за смесване, произведени от висококачествена пластмаса. малки, леки и здрави.Е Предназначен за гмуркане и смесване на пигмента на татуировката.Тази малка притурка просто е необходим на всеки художник.Пръчици за смесване татуировки са задължителни за машини за смесване татуировочных мастило.Пръчици за смесване - това е еднократна расходный материал.Идеален както за професионални, така и за лична употреба.Гаранция за удовлетвореност : Ние смятаме, че нашата продукция се отличава с превъзходно качество, което можем да предложим на нашите клиенти, за да им помогне да постигнете идеални резултати.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени.просто върни му за пълно връщане или замяна.

R

Продукти в категория