.

.

WhopperIndia 4 Бр. Стъргало за почистване на козината от неръждаема стомана, използван за миене на съдове, тенджери, тигани и на фурната за Лесно почистване на твърда кухн?

WhopperIndia 4 Бр. Стъргало за почистване на козината от неръждаема стомана, използван за миене на съдове, тенджери, тигани и на фурната

BGN 1.00
Продукти

✔ Пакет ПАКЕТА включва : 4 чистач от неръждаема стомана за кухня, баня и още много другиТеглото на всеки е 20 грама, диаметър - около 3 инча. ✔MUST HAVE : Стоманена гъба премахва мръсотията с вашата кухненски прибори и кухненски уреди.Тези тел за миене на съдове с метална мрежа - незаменим инструмент за всеки дом. ✔СВЕРХПРОЧНЫЙ : вашата непреклонна, нейната тенджера или тава не може да се сравни с нашите изключителни скрубберами, създадени за сложни задачи, като например фурна, скара, барбекю и търговски почистване на кухнята. ✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Изработен е от плътно навита неръждаема стомана.Висока зона на покритие, благодарение на размера на решетката.Кръгла конструкция повтаря профил ръка за лесна употреба. ✔МНОГОЦЕЛЕВИ : идеален за използване в духовках, грилях, тава, сковородках, градинска мебел, инструменти и много други.Мек и еластичен, не травмирующий ръце. ✔ Пакет ПАКЕТА включва : 4 чистач от неръждаема стомана за кухня, баня и още много други.Теглото на всеки е 20 грама, диаметър - около 3 инча. ✔MUST HAVE : Стоманена гъба премахва мръсотията с вашата кухненски прибори и кухненски уреди.Тези тел за миене на съдове с метална мрежа - незаменим инструмент за всеки дом. ✔СВЕРХПРОЧНЫЙ : вашата непреклонна, нейната тенджера или тава не може да се сравни с нашите изключителни скрубберами, създадени за сложни задачи, като например фурна, скара, барбекю и търговски почистване на кухнята. ✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Изработен е от плътно навита неръждаема стомана.Висока зона на покритие, благодарение на размера на решетката.Кръгла конструкция повтаря профил ръка за лесна употреба. ✔МНОГОЦЕЛЕВИ : идеален за използване в духовках, грилях, тава, сковородках, градинска мебел, инструменти и много други.Мек и еластичен, не травмирующий ръце.ХАРАКТЕРИСТИКИ : ✔Петна, мазнини и устойчиви замърсявания на кухненски принадлежностях ще бъдат отстранени лесно и бързо. ✔Гъба - това е полезен инструмент за почистване на тенджери, противней, форми за печене, противней за бройлери, скари и фурни.Параметри : Помещение включва : 4x20 г почистващи подложки от неръждаема стомана размери на продукта : 3x3x1 инча/7,62 х 7,62 x 2,54 см Материал : неръждаема стомана, издръжлив Съвети : ✔ Задръжте за средата, за улесняване на почистването.

R

Продукти в категория