.

.

AMABEAtb търговски дръжка за парцал с дърворезба, дръжка за парцал, ръчно въже за дехидратация, кръгла Домакински въже За хващане, инструмент за почистване на под, преп?

AMABEAtb търговски дръжка за парцал с дърворезба, дръжка за парцал, ръчно въже за дехидратация, кръгла Домакински въже За хващане,

BGN 26.18
Продукти

С сверхсильной адсорбционной способност, той може плътно поглъщат прах, косми и мръсотия, като почистване на пол е по-лека и осуществимой ❥ Чиста ръчна работа, ефективна и чист. ❥ Увеличена дебелина и висока практичност. ❥ Лесен за почистване и не се изтощава. ❥ Силна почистване и удобна инсталация.С сверхсильной адсорбционной способност, той може плътно поглъщат прах, косми и мръсотия, като почистване на пол е по-лека и осуществимой. ❥ Чиста ръчна работа, ефективна и чист. ❥ Увеличена дебелина и висока практичност. ❥ Лесен за почистване и не се изтощава. ❥ Силна почистване и удобна инсталация.Брой парчета : един.Характер : голямо лице.Характеристики : спестете време и усилия.Функция : по време на протирание пол.

R

Продукти в категория