.

.

JENPECH Органайзер За Хапчета Всеки Ден, Пътна Кутия За Хапчета С Офиси, 7 Мрежи, Преносим Седмичен Кутия За съхранение на Таблетки, Калъф-Контейнер, Мини-Органайзер За ?

JENPECH Органайзер За Хапчета Всеки Ден, Пътна Кутия За Хапчета С Офиси, 7 Мрежи, Преносим Седмичен Кутия За съхранение на Таблетки, Калъф-Контейнер,

BGN 0.33
Продукти

ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ : 7 кръгли мрежи, използвани за съхраняване на хапчета, лекарства, бонбони и т Съхранявайте лекарството на недостъпно и помагат за предотвратяване на пропуснати дози.КАПАЦИТЕТЪТ на таблетки : Офиси със среден размер.Портативен размер, лесен и удобен за използване за пътуване на открито.ТАЙНИЯТ : Изработен е от полипропилен материал, издръжлив и водоустойчив, сейф за съхранение на таблетки. качествен дизайн, подходящи за многократно използване.Преносим - чудесно за съхранение в чанта, яке или кутията за обяд.При всякакви проблеми с продукта, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.ЛЕКОТА на ИЗПОЛЗВАНЕ : 7 кръгли мрежи, използвани за съхраняване на хапчета, лекарства, бонбони и т. Съхранявайте лекарството на недостъпно и помагат за предотвратяване на пропуснати дози.КАПАЦИТЕТЪТ на таблетки : Офиси със среден размер.Портативен размер, лесен и удобен за използване за пътуване на открито.ТАЙНИЯТ : Изработен е от полипропилен материал, издръжлив и водоустойчив, сейф за съхранение на таблетки. качествен дизайн, подходящи за многократно използване.Преносим - чудесно за съхранение в чанта, яке или кутията за обяд.При всякакви проблеми с продукта, можете да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.Технически характеристики : Портативен размер, лесен и удобен за използване за пътуване на открито.Изработен от полипропиленови материали, траен, водоустойчив, сейф за съхранение на таблетки. през цялата дизайн с 7 мрежи, използван за съхраняване на хапчета, лекарства, бонбони и т. Тип : Кутия за хапчета Материал : PP Характеристики : Инструмент за съхранение, лесен за употреба, преносим, водоустойчив Диаметър : 8,5 см / 3,35" (прибл.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 1 x Кутия за таблетки.

R

Продукти в категория