.

.

Дренажен титуляр за мастектомия Fanwer - 4 дренажната торба с чанта за душата, регулируеми и удобни, за възстановяване след мастектомия, увеличаване и намаляване на гъ?

Дренажен титуляр за мастектомия Fanwer - 4 дренажната торба с чанта за душата, регулируеми и удобни, за възстановяване след мастектомия,

BGN 15.12
Продукти

?Задължително след мастектомия: Проектиран за комфорт при възстановяване след мастектомия или друга операция на гърдата, улеснява живота след възстановяванеНе се тревожи за падането на дренажни тръби, това е удобно, Уют и комфорт и лекота при инсталиране.Пожелавам ви бързо възстановяване!. ? Талия до 74,8 инча: Регулируема презрамка подходяща за повечето хора, той идва с еластичен колан с пластмасова катарама, 4 дренажни чували, 6,3 "* 4,8", можете да го закачите на колана си в някоя правилната ви позиция, талия до 74,8 инча, чанта за душата, 5,3 "* 6", държач за душ може да се завърже на шията и се проведе до 4 следоперативни дренажни резервоари. ?Полезна Чанта за душата:Чанта за душата позволяваше да си вземат душ, без помощта на ръцете !Изработен е от мека вкара тъкани на подходяща дължина, лесно се почистват и използват повторно, не е прилепнала към кожата, абсорбира влага и осигурява комфорт. ?Дръжте Дренажи сигурно:Дренажен торбичка Внимателно ПОСТАВЯНЕ на дренажни тръби в торбата, высокоэластичная еластична лента осигурява по-голяма свобода на движения вътре в пакета има закопчалка, Горловина пакет и има защитно покритие, за да бутилки не выскальзывали през нощта. ?Подходящ за: Притежателя отводняване за мастектомия е отличен за следоперативни мастэктомических дренажи на гръдния кош, дренажи JP, двойна /двустранен / една мастектомия, възстановяване на клапата Diep, операции за отстраняване на рак на млечната жлеза / лампэктомии, abdominoplasty, стягане на корема, мезоктомии, операция за трансплантация на эксплантатов, рак на слюнчените жлези или челюстна хирургия. ?Задължително след мастектомия: Проектиран за комфорт при възстановяване след мастектомия или друга операция на гърдата, улеснява живота след възстановяване.Не се тревожи за падането на дренажни тръби, това е удобно, Уют и комфорт и лекота при инсталиране.Пожелавам ви бързо възстановяване!. ? Талия до 74,8 инча: Регулируема презрамка подходяща за повечето хора, той идва с еластичен колан с пластмасова катарама, 4 дренажни чували, 6,3 "* 4,8", можете да го закачите на колана си в някоя правилната ви позиция, талия до 74,8 инча, чанта за душата, 5,3 "* 6", държач за душ може да се завърже на шията и се проведе до 4 следоперативни дренажни резервоари.

R

Продукти в категория