.

.

STOBOK Детска съкровищница, Пиратско Съкровище, Плюшени Калъф с Капаче за Съхранение на Бижута, Скъпоценни Камъни, Кристали, Вечерни Сувенири, Подпори, Пират Спомен, Л?

STOBOK Детска съкровищница, Пиратско Съкровище, Плюшени Калъф с Капаче за Съхранение на Бижута, Скъпоценни Камъни, Кристали,

BGN 0.67
Продукти

1 ?⛱️ Напълно са отговаряли на въображението си и мисли, на вашите деца, така че в сандъка със съкровището е предназначен за вашите деца. ?⛱️Този сандък със съкровище прекрасна работа, отлична декоративна ковчег в дома си!. ?⛱️ Не е само съкровищница, който ще задоволи въображението на вашите деца, но и кутия за съхранение на малки детски играчки за вашите деца. ?⛱️ Е съкровищница, в която могат да се съхраняват златни монети, скъпоценни камъни и пиратски карта, както и малки детски играчки. ?⛱️ Ретро-стил, пълен с мистериозна атмосфера, интериор на ковчежета със съкровища, подходящи за използване по време на партита. ?⛱️ Напълно са отговаряли на въображението си и мисли, на вашите деца, така че в сандъка със съкровището е предназначен за вашите деца. ?⛱️Този сандък със съкровище прекрасна работа, отлична декоративна ковчег в дома си!. ?⛱️ Не е само съкровищница, който ще задоволи въображението на вашите деца, но и кутия за съхранение на малки детски играчки за вашите деца. ?⛱️ Е съкровищница, в която могат да се съхраняват златни монети, скъпоценни камъни и пиратски карта, както и малки детски играчки. ?⛱️ Ретро-стил, пълен с мистериозна атмосфера, интериор на ковчежета със съкровища, подходящи за използване по време на партита.Описаниересница-съкровищница на Пиратски спомен за съхранение на играчките, малко ретро пиратския сандък; Характеристики-Цвят : лилав; Материал : пластмаса; Размер : 14,00 X11,00 X10,50 см;-Това е съкровищница, в която могат да се съхраняват златни монети, скъпоценни камъни и пиратски карта, както и малки детски играчки.-Напълно са отговаряли на въображението и мисълта за вашето дете, така че в сандъка със съкровището е предназначена за децата си.-Този сандък със съкровище прекрасна работа, отлична декоративна ковчег в дома си!-Не е само съкровищница, който ще задоволи въображението на вашите деца, но и кутия за съхранение на малки детски играчки на вашето дете.-Ретро-стил, пълен с мистериозна атмосфера, интериор на ковчежета със съкровища, подходящи за използване по време на партита.Пратката включва 1 x кутия;.

R

Продукти в категория