.

.

SEWACC 1 Двойка Заколок за коса за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки за коса за бантов, Щипки за коса с Лък, Шнола с Заячьими уши, носи Вратовръзка, Детска Розова Шнол?

SEWACC 1 Двойка Заколок за коса за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки за коса за бантов, Щипки за коса с Лък, Шнола с Заячьими

BGN 4.45
Продукти

ДЕТСКА ШНОЛА за КОСА - определяне на бретон като красива декорацияЩИПКИ за КОСА за МОМИЧЕТА - са на Разположение в почти всички случаи, когато това е необходимо.ДЕТСКИ щипки за коса - Красив дизайн ще донесе много повече радост на вашето дете, могат да станат чудесен аксесоар за коса за всеки ден.ФИБИ ЗА КОСА С ЛЪКОВЕ - Дизайн бантика, много готин.Фиби за коса с бантиком - Супер дизайн, за новородени, бебета, малки момичета.Осъществяване на Списък 1 двойка х заколок Особености - Супер дизайн, за новородени, бебета, малки момичета и т. - Дизайн с бантиком, много нежна шнола с бантиком за момичета. - Красив дизайн ще донесе много повече радост на вашето бебе може да се превърне в чудесен аксесоар за коса за ежедневна бантика-щипки за коса. - Материал : Нетканая Шнола за кроличьих ушите. - На разположение на почти всички случаи, когато са необходими щипки за коса-лъкове за коса. - Размер : около 6,7x6x2 см - Цвят : лавандула - не ни бретон като красива декорация.Информация за стоки, Щипки за коса с бантиком за новородени, бебета, малки момичета и т. Шнола с заячьими уши, надеваемая на кок или бретон като красива декорация.Шнола с бантиком и заячьими уши, много нежна. щипки за коса за момичета красив дизайн ще донесе много повече радост на вашето дете, могат да станат чудесен аксесоар за коса в ежедневния живот.

R

Продукти в категория