.

.

XUnion Устройство За Измиване на Косата, Прилипающее До Моющемуся Барабан, Линтер за премахване на Власинките, Преносими Устройство За Отстраняване на Власинките, Ки?

XUnion Устройство За Измиване на Косата, Прилипающее До Моющемуся Барабан, Линтер за премахване на Власинките, Преносими Устройство

BGN 2.53
Продукти

ПластмасатаЗакопчалката на бутон.Лесно премахва домашни любимци, трохи, въси и много други, не оставя лепкави следи. Отличен за почистване на дрехи, легла, мебели и автомобилни тапицерии. Изработен от висококачествени материали, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация. Съхранявайте елегантност - на Възстановяване.Придайте на вашите дрехи и тъкани свеж вид. Отличен за отстраняване на космати бучки с дрехи Дори и на дивана.Купете си Нови дрехи На пари, спестените Това Пушистиком, И нека вашите моменти ще бъдат Изчистени.Без батерия - няма батерии.консумира се губи За разлика от електрически самобръсначки, захранван с батерии, които не осигуряват постоянна висока мощност Технически спецификации : Тегло : 100. Размер : Дължина-17 * Четка 10 * С предавателна 11,5 Широчина на главата : 4,7 см Материали : Abs + Tpr В комплекта : 1 X Преносимо средство за премахване на нпд.Закопчалката на бутон.Лесно премахва домашни любимци, трохи, въси и много други, не оставя лепкави следи. Отличен за почистване на дрехи, легла, мебели и автомобилни тапицерии. Изработен от висококачествени материали, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация. Съхранявайте елегантност - на Възстановяване.Придайте на вашите дрехи и тъкани свеж вид. Отличен за отстраняване на космати бучки с дрехи Дори и на дивана.Купете си Нови дрехи На пари, спестените Това Пушистиком, И нека вашите моменти ще бъдат Изчистени.Без батерия - няма батерии.консумира се губи За разлика от електрически самобръсначки, захранван с батерии, които не осигуряват постоянна висока мощност Технически спецификации : Тегло : 100. Размер : Дължина-17 * Четка 10 * С предавателна 11,5 Широчина на главата : 4,7 см Материали : Abs + Tpr В комплекта : 1 X Преносимо средство за премахване на нпд.Устройство за измиване на косата, Прилипающее До Моющемуся Барабан, Линтер Преносим Линтер За премахване на Власинките, Дрямка за килими, Чаршаф, Линтер KN1.

R

Продукти в категория