.

.

Четка за Тоалетна фирма METT, Силиконова Четка за Тоалетна, Стенни Четка за Почистване на Тоалетната чиния, за Вино Комплект Аксесоари за Баня (Цвят: A)

Четка за Тоалетна фирма METT, Силиконова Четка за Тоалетна, Стенни Четка за Почистване на Тоалетната чиния, за Вино Комплект Аксесоари за

BGN 2.33
Продукти

1 Гуманизированная дръжка, подходяща за ръце, удобен за задържане и лесен за използване. Четината TPE меки, чисти, нежни, износоустойчиви, обеззараживающие, нелипкие и няма да навредят на глазура. Яйцевидный външен вид, стилен и удобен. Четината от TPE : лесно скребутся и премахване на петна от повърхността на тоалетната чиния, почти без драскотини; по-малко се износват, силни и издръжливи. Употреба : Канализация, мивки, вани, тоалетни, бани, etc.as инструменти, с помощта на които можете лесно почистване на дома.Що се отнася до следпродажбено обслужване : всеки четка за тоалетна е абсолютно нова и най-високо качество; всяка четка за тоалетна внимателно проверени и тествани преди изпращане; ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, вашият въпрос ще бъде решен в рамките на 24 часа. Характеристики : 1. Очеловеченная дръжка, подходяща за ръце, удобен за задържане и лесен за използване. Четината TPE меки, чисти, нежни, износоустойчиви, обеззараживающие, нелипкие и няма да навредят на глазура. Яйцевидный външен вид, стилен и удобен Характеристики : Цвят : сив, черен Размер : 12x9,25x43,2 см Тегло : 0,32 кгМатериал : PP + TPE + APSnote : · Реалният размер, стойност ръчно, може да съдържа някои грешки.Действителният размер зависи от действителния продукт.·Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават малко от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт.Черен декор за баня, тела за баня, силиконова чашка, вантуз и набор от зъби, четка за тоалетна и притежателя, аксесоари за баня в черен цвят, държач за четки за тоалетна [Гаранция] от 100% високо качество, моля, бъдете сигурни за закупуване, не е нужно да носят никакъв риск, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля задавайте въпроси в модула "Въпроси и отговори", ние ще ви отговорим навреме.

R

Продукти в категория