.

.

3 бр., Коледни Украси за Лице, Татуировки, Скъпоценни Камъни за Очи, Светещи в мрака, Коледни Светещи Камъни за Лице, Санта Лосове, Флуоресцентни Кристали, Стикери за ?

3 бр., Коледни Украси за Лице, Татуировки, Скъпоценни Камъни за Очи, Светещи в мрака, Коледни Светещи Камъни за Лице, Санта Лосове, Флуоресцентни

BGN 9.33
Продукти

? Скъпоценни камъни за лице на русалка : 3 различни комплекта коледни стикери noctilucet body face скъпоценни камъни за жени и момичета кристали в различни форми и размери създават ослепителен комплект стикери за декорация на лицето. ? Светещи декорации за лице : украса за лицето на 3 D смола изпълнени с светящимся ефект в тъмното.Кристално бели цветове при дневна светлина и светещи зелени в тъмното.Зашеметяващи декори за тяло с уникален флуоресцентным модел. ? Безопасни етикети за тяло : Етикети за тяло с кристали произведени от екологично чист материал, съдържащ токсини, които са безвредни за кожата и са безопасни за козметична употреба русалками.Здрав и многократна употреба, ако правилно да го съхраняват. ?Самозалепващи кристали : 3 лист на лицевите украшения са събрани в отделен лист.Те са самозалепващи се, така че да вдигат им е лесно, достатъчно отклеить от хартиената основа и се придържа в съответствие с чертеж.Вече не е необходимо да се използва допълнително лепило, той е толкова лесен за използване, но веднага ще ви гламурности. ? Широко се използва : музикални фестивали или сувенири за коледни партита, безопасно и забавно за всички възрасти, включително деца и възрастни, и може да се носи навсякъде по лицето или тялото.Дизайн тази серия ще ви направят да изглеждате по различен начин, привлекателна, добре и елегантно, да се превърне в център на внимание по време на парти. ? Скъпоценни камъни за лице на русалка : 3 различни комплекта коледни стикери noctilucet body face скъпоценни камъни за жени и момичета. кристали в различни форми и размери създават ослепителен комплект стикери за декорация на лицето. ? Светещи декорации за лице : украса за лицето на 3 D смола изпълнени с светящимся ефект в тъмното.Кристално бели цветове при дневна светлина и светещи зелени в тъмното.Зашеметяващи декори за тяло с уникален флуоресцентным модел. ? Безопасни етикети за тяло : Етикети за тяло с кристали произведени от екологично чист материал, съдържащ токсини, които са безвредни за кожата и са безопасни за козметична употреба русалками.Здрав и многократна употреба, ако правилно да го съхраняват. ?Самозалепващи кристали : 3 лист на лицевите украшения са събрани в отделен лист.Те са самозалепващи се, така че да вдигат им е лесно, достатъчно отклеить от хартиената основа и се придържа в съответствие с чертеж.Вече не е необходимо да се използва допълнително лепило, той е толкова лесен за използване, но веднага ще ви гламурности. ? Широко се използва : музикални фестивали или сувенири за коледни партита, безопасно и забавно за всички възрасти, включително деца и възрастни, и може да се носи навсякъде по лицето или тялото.Дизайн тази серия ще ви направят да изглеждате по различен начин, привлекателна, добре и елегантно, да се превърне в център на внимание по време на парти.

R

Продукти в категория