.

.

Цветна Пръчка за сенки с две глави, лесно Растягивающаяся За бърз грим, Преносима и Послушни Водоустойчив Пръчка за сенки за очи, Вегетариански грим (A, Един размер)

Цветна Пръчка за сенки с две глави, лесно Растягивающаяся За бърз грим, Преносима и Послушни Водоустойчив Пръчка за сенки за

BGN 35.76
Продукти

ВОДОУСТОЙЧИВИ сенки за очи : Тази водоустойчив пудровая пръчка за сенки за очи лесно се плъзга по века преди высыханием до образование водоустойчива прах, която предпазва от гънкиМультиэффект : тази пудровая пръчка за сенки изпълнява двойна функция.ЧЕТКАТА НЕ е НЕОБХОДИМО : просто плъзнете с пръст и готово.Благодарение на гладкото нанасяне, интегрирана распылителю за лесно растушевывания и водоустойчив пудре няма нужда от четка, за да получите този вид, който обичате.НАЧИН на ПРИЛАГАНЕ : Нанесете маската си, покривайки я с цветове, след това плъзнете пръчка за сенки директно на века.Използвайте вградена маска или пръстите си, за да растушевать до това, как формула втвърдява.За постигане на най-добри резултати загрунтуйте средство за перушина, причиняването на него цвят за използване. ВЫСОКОПИГМЕНТИРОВАННЫЕ СЕНКИ ЗА очи : изберете нашите сенки за очи на средно златисто-бежов цвят.С высокопигментированными сенки от And Можете да създадете свои собствени сенки за очи И изглежда толкова сдържано и по-ярко, доколкото това се изисква от Деня (или нощта).Цветна пръчка за сенки с две глави, лесно растягивающаяся за бърз грим, преносима и послушни водоустойчив пръчка за сенки за очи, вегетариански Макияж5 Предимства на пръчици за сенки 1. Мека текстура и лесно се разтяга.Фина пудра на прах, лесно се боядиса, гладка и копринена. Устойчив ефект на грим и висока възпроизвеждане на цветовете. Внимателно разработена мека формула осигурява траен ефект на грим, увеличава очарователни очи, променя цвета си и ги прави по-дълбоки. Нежна формула, която не дразни кожата. Дава възможност за лесно повдигане и избършете, за да са подчертае очите.

R

Продукти в категория