.

.

ARUKIHAIR Афро Къдрава Перука С Бретон, Изцяло Изработени на Машина, Перука С Горна част От Естествени Бразилски Коса 200 Плътност, Къса Къдрава Перуки, изработени От Чов?

ARUKIHAIR Афро Къдрава Перука С Бретон, Изцяло Изработени на Машина, Перука С Горна част От Естествени Бразилски Коса 200

BGN 85.49
Продукти

Изцяло изработен машинното начин перука с горната част на главата, моля, изплакнете с климатик за косата в топла вода, след като получи основа за кожата на главата отгоре, за да кичур приличаше на истинска човешка кожа на главата. Перуки от кратки увивни човешки косъм с плътност 200.Не се изисква избелване. перука от човешка коса на базата на кожата на главата.Защо избра ARUKIHAIR?.ARUKIHAIR надежден марка.Ние сме една фабрика с 15-годишен опит в производство.Нашите перуки на 100% са направени от истински човешки коси, която предоставя на клиентите по-добро качество коса.Те са много популярни в нашите магазини.Надяваме се, че всяка жена ще стане още по-красива.СЪВЕТИ за грижа за косата. Моля, измийте перука шампоан и балсам в топла вода. Къдрава текстурирани коса са склонни към спутыванию при пране, така че можете да се пере перука вертикален начин.At в края на пране не използвайте хавлиена кърпа, моля, използвайте пръстите си вместо гребен, за да се избегне entanglements и загуба. Моля, дайте парику да изсъхне в изправено положение.Перука с горна част от скалпа изглежда като истински скалпа от човешки косъм, афро-кудрявая текстура, най-малкият къдря на пазара, благодарение на това цял перука изглежда прекрасна и естествена, коса, меки и леки, не пада и не спутываются, косата лесно се носят и се полага, къдрава къдрици с бретон лесно подредени и подредени.

R

Продукти в категория