.

.

Athaelay Лесно Плажна Кърпа с качулка за деца, момчета и Момичета, Пончо за баня/басейна/Плуване за деца, Покривала за бански костюми (Голяма Бяла акула)

Athaelay Лесно Плажна Кърпа с качулка за деца, момчета и Момичета, Пончо за баня/басейна/Плуване за деца, Покривала за бански костюми

BGN 41.25
Продукти

? За гарантиране на 100% удовлетворение : Стандарт на качество : Устойчивост на цвета втриване на 4 нива, jet оцветяване, оцветяване, без АЗО, 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на парите ? ОТЛИЧНО качество : Изработен е от 100% мек микрофибър, има висока впитываемостью и издръжливост, гуманизированным дизайн, идеален за чувствителната кожа на децата. ? Подходящ размер : Детско пончо от плажни кърпи за басейна с качулка е с размери 24 "x 36" в цял ръст и 24 "X 24" в сгънат вид с качулка 11,4x12".Това е детско плажно кърпи за баня с качулка достатъчно голям размер, за отглеждане на малки деца (1-6 години) или всички, които са под 50 инча за момичета, момчета и бебета. ? МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : Бързо изсъхва на тялото, предпазва главата и лицето от горещото слънце по време на лятната ваканция, а също така служи като одеало за нагряване на малко дете, че най-доброто за всички класове, в банята, на плажа или на басейна. ? Указания за пране : Може да се пере в машина, то е добре да се пази след всяко пране, или използване. ? За гарантиране на 100% удовлетворение : Стандарт на качество : Устойчивост на цвета втриване на 4 нива, jet оцветяване, оцветяване, без АЗО, 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на парите. ? ОТЛИЧНО качество : Изработен е от 100% мек микрофибър, има висока впитываемостью и издръжливост, гуманизированным дизайн, идеален за чувствителната кожа на децата. ? Подходящ размер : Детско пончо от плажни кърпи за басейна с качулка е с размери 24 "x 36" в цял ръст и 24 "X 24" в сгънат вид с качулка 11,4x12".Това е детско плажно кърпи за баня с качулка достатъчно голям размер, за отглеждане на малки деца (1-6 години) или всички, които са под 50 инча за момичета, момчета и бебета. ? МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : Бързо изсъхва на тялото, предпазва главата и лицето от горещото слънце по време на лятната ваканция, а също така служи като одеало за нагряване на малко дете, че най-доброто за всички класове, в банята, на плажа или на басейна. ? Указания за пране : Може да се пере в машина, то е добре да се пази след всяко пране, или използване.

R

Продукти в категория