.

.

Детски хавлиени Кърпи FOMIYES, Ексфолианти за Деца, Детски Ексфолианти, Гъба За баня, Гъба за Баня за деца, Рукавица за Къпане с животни, Гъба За Къпане, Ръкавици, 3 броя, ?

Детски хавлиени Кърпи FOMIYES, Ексфолианти за Деца, Детски Ексфолианти, Гъба За баня, Гъба за Баня за деца, Рукавица за Къпане с животни,

BGN 6.39
Продукти

ПОЧИСТВАНЕ РЪКАВИЦА ЗА БАНЯ - Идеална за новородени, бебета, деца по-малки децаИ майка ми е лесно и удобно да се заемат и да се пази.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ гъба от ЛЮФЫ - идеален подарък на детето си за Коледа, рожден ден, детски душ и т., покажете му своята любов и грижи. натурална гъба от ЛЮФЫ за ДУШ - Добра ръкавица за душ за ежедневна употреба, помага да се запази кожата чиста и здрава.ГЪБА от ЛЮФЫ - Направете процеса на къпане на бебето е по-приятно, нека да се радват на баня.КОРЕЙСКАТА ТЪРКАНЕ-рукавица - тази четка за душата е в състояние напълно се абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна.ПОЧИСТВАНЕ РЪКАВИЦА ЗА БАНЯ - Идеална за новородени, бебета, деца по-малки деца.И майка ми е лесно и удобно да се заемат и да се пази.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ гъба от ЛЮФЫ - идеален подарък на детето си за Коледа, рожден ден, детски душ и т., покажете му своята любов и грижи. натурална гъба от ЛЮФЫ за ДУШ - Добра ръкавица за душ за ежедневна употреба, помага да се запази кожата чиста и здрава.ГЪБА от ЛЮФЫ - Направете процеса на къпане на бебето е по-приятно, нека да се радват на баня.КОРЕЙСКАТА ТЪРКАНЕ-рукавица - тази четка за душата е в състояние напълно се абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна.Осъществяване Списък 3 x губчатые ръкавици за баня Характеристики -Той е по-силна очищающей способност, може ефективно почистване на тялото деца, доставят най-комфортно усещане. - Направете процеса на къпане на бебето е по-приятно, нека да се радват на баня. - Материал : гъба, фиброзна тъкан - Размер : 25,00 X19,00 X2,00 см. / 9,82 X7,47 X0,79 инча. - Идеален за новородени, бебета, деца по-малки деца.И майка ми е лесно и удобно да се заемат и да се пази. - Тази четка за душа може напълно да абсорбира течността за баня и се образува гъста пяна. - Цвят : както е показано на Забележка : Стилове се изпращат на случаен принцип - Cartoony дизайн форми, изглежда толкова сладък, че вашите деца ще се радвате.Информация за стоки, е универсална.Идеален за масаж, почистване и ексфолиране на тялото.По-меко въздействие върху кожата на детето, като същевременно осигуряват успокояваща усещане по време на къпане.Нашата четка ще ви помогне безопасно премахване на сухо, омертвевшую кожата без раздразнения, като осигурява на вашето дете-естествената чистота и поддържане на кожата му е здрава.

R

Продукти в категория