.

.

GZBJMYGS Покривки честит Рожден Ден, Историята на Винил Плочи, Кръгли Покривки за маса, Украса в Стил Ретро, за Музикалната Тематика, Партито по Случай рождения Ден на Б?

GZBJMYGS Покривки честит Рожден Ден, Историята на Винил Плочи, Кръгли Покривки за маса, Украса в Стил Ретро, за Музикалната Тематика,

BGN 1.33
Продукти

【Материал премиум-клас】 : Нашите покривки за маса, изработени от висококачествен полиестерен плат, леки и преносими, трайни и не се разкъсват лесно, водоустойчиви и устойчиви, за многократна употреба и лесно почистваща, просто избършете и да запазите до следващия път 【Размери】 : размерите Му са приблизително 53x98 инча.Тази покривка е подходящ за повечето правоъгълни маси, а също така може да бъде скроена така, по-добре да се обърне към столикам по-малки размери и е достатъчно здрава, за да настанят децата си в страната и за хранене. 【Уникален дизайн】 : Нашите покривки за маса са елегантни елементи внимателно дизайн, декорация на вашия дом и купоните на нашите покривки ще се превърне в черешката на тортата, ще направи вашия дом и парти по-красиви и привлекателни, ще създаде непринудена и приятна атмосфера. създавайки атмосфера на мечтательного на звездното небе. 【Приложение в няколко сцени】 : Покривки за маса е чудесен избор за вашето парти, душата на дете, семейни събирания, организиране на сватби, рождени дни и празнични партита, също са подходящи за използване на открито, например, на пикник или къмпинг, всякакви други специални поводи и ежедневна употреба.Можете да вземете със себе си на всяко място, където искате да се организира парти. 【Нашата услуга】 : Ние стоим зад качеството на нашите продукти, купи с увереност!Задължително да споделите с нас, ако имате някакви въпроси за продукта, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро и ще решим проблема вместо вас. 【Материал премиум-клас】 : Нашите покривки за маса, изработени от висококачествен полиестерен плат, леки и преносими, трайни и не се разкъсват лесно, водоустойчиви и устойчиви, за многократна употреба и лесно почистваща, просто избършете и да запазите до следващия път. 【Размери】 : размерите Му са приблизително 53x98 инча.Тази покривка е подходящ за повечето правоъгълни маси, а също така може да бъде скроена така, по-добре да се обърне към столикам по-малки размери и е достатъчно здрава, за да настанят децата си в страната и за хранене. 【Уникален дизайн】 : Нашите покривки за маса са елегантни елементи внимателно дизайн, декорация на вашия дом и купоните на нашите покривки ще се превърне в черешката на тортата, ще направи вашия дом и парти по-красиви и привлекателни, ще създаде непринудена и приятна атмосфера.

R

Продукти в категория