.

.

NIKB Кафяви Ластични ленти с регулируема катарама Регулируеми Еластични Уши линия Еластична дантела с ключалка от силиконов кабел Каишка за линия на ухото Въже за с?

NIKB Кафяви Ластични ленти с регулируема катарама Регулируеми Еластични Уши линия Еластична дантела с ключалка от силиконов

BGN 3.33
Продукти

[Мек материал]:Каишка за слушалки Earloop е изработен от ликра + найлонов материал приятен за кожата, мек и удобен [Начин на прилагане] са Изработени от высокоэластичного полиестерни влакна, което е добра еластичност, им позволява да възстановяват първоначалната си дължина, без да се деформират.Ефективно намалява болката и натиска при продължително носене на маски в ухото. лесно се побира в заушник с мека регулируема закопчалка, която държи здраво маската върху носа си. дължината на кабела може лесно да се регулира в съответствие с различен размер на лице, подходяща за възрастни и деца. носете го в най-удобния състояние. [Технически характеристики на продукта]Широчина на въжето е 5 мм / 0,2 инча, дължина след сгъване е 10 см / 4 инча, брой изчислява машина, а не ръчно броене.В количества има някои грешки.Може би, получена липси и не е равно количество в 100 броя,Ако има някакви отклонения, надявам се, вие можете да разберете!. [Цвят по избор] : Еластичен ремък дупчица за маски за лице има множество цветови решения, красиви цветове създават прекрасен ден. [След обслужване]: поради липсата На хирургически маски хората се учат да шият тъканни маска.Ако принадлежите към числото на тези, които проявява интерес и / или отчаяно се нуждае от вашите, ще се обърна на адрес - с нашите еластични ленти, много лесно за работа, моля не се колебайте да се свържете с нас за оперативни възстановяване или замяна, ако вие не сте доволни.

R

Продукти в категория