.

.

Qpout Детски Временни татуировки за момчета И момичета, 18 Листа Фалшиви Татуировки за деца, Стикер с Татуировка Принцеса-Еднорог, Русалки, Динозаври, Делфини, Астрона?

Qpout Детски Временни татуировки за момчета И момичета, 18 Листа Фалшиви Татуировки за деца, Стикер с Татуировка Принцеса-Еднорог,

BGN 1.99
Продукти

【Набор от детски татуировки】 18 листа прекрасни временни татуировки за децаРазлични стилове на детски фалшиви татуировки, включително еднорози, принцеси, русалките, динозаври, панди, лъвове, жирафи, делфини, астронавти и други временни татуировки.Идеални фалшиви татуировки за деца. 【Детски временни татуировки за момчета и момичета】 Момичетата могат да избират любимите си дизайн еднорог, принцеси, русалки и животните, момчетата да изберете дизайн на динозаври, делфини, астронавти.Децата могат да правят татуировки по ръцете, предплечьях, краката, гърба, раменете, лицето и много други.Чудесно забавление за децата!. 【Лесна употреба】 Детски татуировки може да продължи 3-5 дни.Здрав и водоустойчив.Зависи от това, колко пъти да се взема душ и колко често вытираете татуировка с вода и сапун, лесно да се прилага по 10-20 секунди една вода и лесно се отстраняват с алкохол, масло за тяло, зехтин. 【Пълнители за чанти за партита за рожден ден за децата】 Детски фалшиви татуировки са идеални за детски партита, подаръци за рожден ден за деца, партита с единорогом, партита с принцеса, партита с динозаври, партита с животни и т. Също така могат да бъдат използвани като награди за деца в класната стая.Подаръци-изненади за децата!. 【Сладки бебешки фалшиви татуировки】Qpout обслужване на клиенти предоставя удовлетворенный услуга за временни детски татуировки.Моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.вашето удовлетворение е наш приоритет.За получаване на по-голямо количество фалшиви татуировки, моля, посетете Qpout store.Децата го обичат!. 【Набор от детски татуировки】 18 листа прекрасни временни татуировки за деца.Различни стилове на детски фалшиви татуировки, включително еднорози, принцеси, русалките, динозаври, панди, лъвове, жирафи, делфини, астронавти и други временни татуировки.Идеални фалшиви татуировки за деца. 【Детски временни татуировки за момчета и момичета】 Момичетата могат да избират любимите си дизайн еднорог, принцеси, русалки и животните, момчетата да изберете дизайн на динозаври, делфини, астронавти.Децата могат да правят татуировки по ръцете, предплечьях, краката, гърба, раменете, лицето и много други.Чудесно забавление за децата!. 【Лесна употреба】 Детски татуировки може да продължи 3-5 дни.Здрав и водоустойчив.Зависи от това, колко пъти да се взема душ и колко често вытираете татуировка с вода и сапун, лесно да се прилага по 10-20 секунди една вода и лесно се отстраняват с алкохол, масло за тяло, зехтин. 【Пълнители за чанти за партита за рожден ден за децата】 Детски фалшиви татуировки са идеални за детски партита, подаръци за рожден ден за деца, партита с единорогом, партита с принцеса, партита с динозаври, партита с животни и т. Също така могат да бъдат използвани като награди за деца в класната стая.Подаръци-изненади за децата!. 【Сладки бебешки фалшиви татуировки】Qpout обслужване на клиенти предоставя удовлетворенный услуга за временни детски татуировки.

R

Продукти в категория