.

.

SZDYM Сметана сянка-Хамелеон с високо съдържание на пигмент, Мультихромный Крем с Дуохромными скали, Интензивно което променя Цвета си, Кремав, С метален блясък, Усто?

SZDYM Сметана сянка-Хамелеон с високо съдържание на пигмент, Мультихромный Крем с Дуохромными скали, Интензивно което променя Цвета

BGN 2.00
Продукти

Високо качество на съставките с копринен блясък позволяват лесно да създават нежен вид на сенки за очи в продължение на целия денПри по-внимателно вглеждане изглежда, че има само един цвят.Обаче цветови смени стават видими при гледане от различни ъгли и при различно осветление.Можете да го използвате самостоятелно или върху продукти, за да създаде многоизмерен ефект.Лесен за използване! Първо нанесете тънък слой лепило за блясък, изчакайте 20 секунди, докато той не се превърне в лепкава, след това вземете малко количество двухцветных сенки плоска четка или пръстите си и нанесете нашите люспи на желаната област.Освен това, сенки могат да бъдат напълно премахнати с помощта на средства за отстраняване на грим или хартиени кърпички за грим.Удобен за носене и многозадачно! Можете да нанесете тези блестящо пигменти сами по себе си или да ги използвате по бузите или устните, за даване на тънки нюанси като хайлайтеров.Портативен размер ви позволява да го сложите в багажа си или дамскую чанта и да вземете със себе си на всяко място.Дори ако излизате навън, ти винаги можеш да накраситься.Важно нещо : продуктът е безопасен.Изработен от най-добрите пигменти и най-чистите минерални масла.Не причинява вреда и е подходящ за всички нива на кожата. Забележка : Когато можете да получите на нашите продукти, в тях ще бъде малко неравномерно уплътняване, че е нормално явление и не влияе на нормалното използване. Супер пигмент, издръжлив, добре се отплаща, не съдържа прах. Високо качество на съставките с копринен блясък позволяват лесно да създават нежен вид на сенки за очи в продължение на целия ден.При по-внимателно вглеждане изглежда, че има само един цвят.Обаче цветови смени стават видими при гледане от различни ъгли и при различно осветление. Тези блестящи сенки за очи са подходящи за всички типове кожа и всички възрасти.Чудесно за употреба и изучаване на цветове или изработка на грим при професионален грим smoky eyes.СПЕЦИФИКАЦИЯ на Типа на продукта : Крем-сенки за очи "хамелеон" нето Тегло : 0,08 килограм Диаметър : 1,38 инча. Finish : двуцветен и мультихромная Срок на годност : 3 години.Пакетът включва : 1 x крем-сенки за очи хамелеон.

R

Продукти в категория