.

.

MEXXI Водоустойчив калъф за детски шезлонг, Еластичен Мек Хипоалергичен калъф за детски гнезда (само за носене) (Водоустойчива дивата природа)

MEXXI Водоустойчив калъф за детски шезлонг, Еластичен Мек Хипоалергичен калъф за детски гнезда (само за носене) (Водоустойчива

BGN 10.40
Продукти

【Непромокаема подложка】 Добавена вътрешна подплата от водоустойчива мембрана TPU ефективно предпазва вашия шезлонг от разливи и течовеТова значително ще облекчи живота си, защото не е нужно да се мият шезлонг всеки път, когато върху него се лее течност. 【Дишащ, мек и деликатен към кожата, създава чувство на докосване и дава възможност на вашето дете да се чувстват в безопасност и спокойствие през целия ден. 【CPC Хипоалергичен, нетоксичен и безвреден за кожата, не предизвиква раздразнения и обриви по нежна кожата на вашето бебе. 【Скрита закопчалка от велкро】 Напълно затваря и по-добре предпазва вашия детски шезлонг; Благодарение на широката закопчалка под формата на плик можете лесно се облича и да стреля калъф за шезлонг. Велкро държи здраво шезлонг на място при преместване. 【Лесно почистване】 Машинно пране с лек цикъл и сушене в перална машина на слаб огън. Калъф за детски шезлонг Mexxi не е лесно деформиран; Цвят остава ярък и наситен след всяко пране. 【Непромокаема подложка】 Добавена вътрешна подплата от водоустойчива мембрана TPU ефективно предпазва вашия шезлонг от разливи и течове.Това значително ще облекчи живота си, защото не е нужно да се мият шезлонг всеки път, когато върху него се лее течност. 【Дишащ, мек и деликатен към кожата, създава чувство на докосване и дава възможност на вашето дете да се чувстват в безопасност и спокойствие през целия ден. 【CPC Хипоалергичен, нетоксичен и безвреден за кожата, не предизвиква раздразнения и обриви по нежна кожата на вашето бебе. 【Скрита закопчалка от велкро】 Напълно затваря и по-добре предпазва вашия детски шезлонг; Благодарение на широката закопчалка под формата на плик можете лесно се облича и да стреля калъф за шезлонг. Велкро държи здраво шезлонг на място при преместване. 【Лесно почистване】 Машинно пране с лек цикъл и сушене в перална машина на слаб огън. Калъф за детски шезлонг Mexxi не е лесно деформиран; Цвят остава ярък и наситен след всяко пране.

R

Продукти в категория