.

.

JYDQM Домашно кофа за Боклук От неръждаема стомана 3 за Класификация на Кошчето за покупки / на открито Комбинираната Кофи за боклук за рециклиране (Цвят: C)

JYDQM Домашно кофа за Боклук От неръждаема стомана 3 за Класификация на Кошчето за покупки / на открито Комбинираната Кофи за боклук

BGN 2.33
Продукти

★ Здрав и издръжлив, той може да побере всички домакински отпадъци и да ви осигури по-чиста и гигиеничную среда на обитаване ★ Поцинкована вътрешен багажника, многослоен вътрешен багажника от электрооцинкованного желязо, гладка повърхност, лесно се извличат, не е лесно ръжда, няма течове на вода, няма остатъци от боклука. ★ Шлайфане барабан от неръждаема стомана, дебела неръждаема стомана, здрав, лесно е деформиран, гланцирана повърхност за лесно почистване, лесно ръждясва, не оставя петна от вода, устойчив на надраскване. ★ Дизайн мида и гуманизированный дизайн мида предотвратяват появата на лош вкус при боклука, той чисто и без миризма. ★ Тези улични кофи за боклук са подходящи за домашна употреба, на открито, в хотела, градината, ресторанта, училища, отдели, офиси, семейства, болници, паркове, площади, тоалетни, общини и други обществени места.Продукт : Кофи за боклук на улица Материал : Неръждаема стомана Цвят : син, зелен, Червен, Размер : 30*28*80 см (11.52 инч) Категория : за Съхранение на отпадъците / вторична преработка на отпадъци на Мястото на приложение : гъвкавост на Мястото на приложение : на открито / на закрито Забележки : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория