.

.

Hemoton 5 бр. Акварелни Маркери за Деца, Костюм за деца, Четка за фина Детайлност, Тънки Четки за дребни Детайли, Бамбукова четка за дребни Детайли, Миниатюрни Четки за р?

Hemoton 5 бр. Акварелни Маркери за Деца, Костюм за деца, Четка за фина Детайлност, Тънки Четки за дребни Детайли, Бамбукова четка за дребни

BGN 3.00
Продукти

Комплект четки за рисуване малки детайли - Тези четки са подходящи за различни видове бои, като акрил, акварел, гваш и маслени картиниЧЕТКИ за БЛАЖНА БОЯ - РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ - Различни остри накрайници с различни дебелини - идеалната малка четка за всеки етап от всичките си артистични проекти.ЧЕТКИ ЗА РИСУВАНЕ - трябва Само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.ДЕТАЙЛИ - художници, на всяко ниво, от деца, от начинаещи до професионалисти.АКРИЛНА ЧЕТКА за РИСУВАНЕ - за художници на всяко ниво, от деца, от начинаещи до професионалисти.Списък на пакетите 5 x четки за рисуване Характеристики - Цвят : Скай-синята е много тънка четка за рисуване. - Размер на опаковката : микро-четка с размер около 19x1x1 виж - Материал : Дърво-фини маслени бои четки. - Изработени от устойчив материал и са практични, тънки четки за рисуване на детайли. - художници, на всяко ниво, от деца, от начинаещи до професионалисти, са прекрасни. - Тя е лека, така че да му е удобно да се използва за пътуване и организиране на дребни детайли на четки за рисуване. - Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и придайте форма на върха на тънка малярной четка. - Тези маслени бои четки са подходящи за различни видове бои, като акрил, акварел, гваш и маслени картини с тънък връх малярной четка.Информация за стоки Четка с тънък фитил Независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начинаещи. набор от миниатюрни четки за рисуване, Ако търсите елегантно изработени четки за лична употреба, този набор от четка с дръжка, ще бъде за вас.комплект четки за рисуване 6 бр. четки за рисуване, които са изработени от материал за трайно и устойчиво използване.

R

Продукти в категория