.

.

Притежателят на SD-карти за карти памет SD и Micro SD Карта, удобен преносим калъф-стойка за карти SD SDHC SDXC Micro SD с 60 слота за SD карти и 60 слота за карти Micro SD. (Черен)

Притежателят на SD-карти за карти памет SD и Micro SD Карта, удобен преносим калъф-стойка за карти SD SDHC SDXC Micro SD с 60 слота за SD

BGN 11.15
Продукти

Иновациите идват от нашата визия на компанията - Ние искаме да ви дадем най-доброто от това, което открихмеНашият млад и динамичен екип, същата като на орел, притежава остър визия и чувствителност към разработването на нов и уникален дизайн на игрални аксесоари за купувачите-игри ентусиасти.Ние внимателно проверяваме нашите продукти, за да се гарантира, че те работят правилно преди да бъдат пакетирани.Ние вярваме, че нашата подготовка ще ви донесе напълно различно преживяване.Вашето удовлетворение е нашата мотивация!. 【Голям капацитет】 Този държач за карти micro sd може да се съхранява 60 карти SD и 60 карти Micro SD, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение на карти с памет. 【Здрав】 е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и мека силиконова подплата, чанта за SD-картата може ефективно да предпазите картата от удари. 【МАГНИТНА закопчалка】 Вградена дизайн с магнитна закопчалка улеснява откриването на своята практика за SD-карти и достъп до него. 【Портативен дизайн】 Калъф за съхранение на карти micro SD има подходящ размер, лесно можете да го сложите във вашата раница за удобство за носене. 【Полезни съвети】 Моля, обърнете внимание : карта памет micro SD или SD-карта в комплекта не са включени.Пратката включва : 1 х калъф за SD-карти.

R

Продукти в категория