.

.

Бутилка за вода за момичета-ученици, Искрящи Термос от Неръждаема Стомана с пайети във формата на Котка, на Кутията с Хрустальным Каишка, Чаша Подарък за рождения с?

Бутилка за вода за момичета-ученици, Искрящи Термос от Неръждаема Стомана с пайети във формата на Котка, на Кутията с Хрустальным

BGN 0.67
Продукти

?【Размер】 : Нашите бутилки за вода, различни по капацитет с соломинкой и капак покриване на 2-те вида.Един от тях - дизайн sraw, друг - дизайн на чаша.Моля, проверете подробен размер, когато правите поръчка. ✨【цветни】 : Ние сме разработили различни варианти за нашата чаша от неръждаема стомана. момиче розово, лилаво момиче, момиче жълто, момиче зелена. ?【Невероятен дизайн】 : Нашата неръждаема стомана за деца, юноши, момичета, момчета, дама, учители, любителите на приятелки може да се използва у дома, в парка, в училище за забавление.Изискан дизайн, подходящ за топли и студени напитки.Насладете се на бутилка вода, горещо какао, мляко, сок в детска чаша. ?【Хубав подарък】 : Нашият детски термос идва с 1 чашечной четка и 1 случаен брелоком.Чаша за пиене - това е чудесен подарък за годишнина, Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, Великден, рожден ден, ваканция, почивка, ден на завръщането си в училище и други празници. изненадайте приятелите и семейството си уникален подарък.Добър подарък за учител, майка, жена, приятел, жена, любовници, любители на котки, кучета, колеги и роднини. ?【Грижи】: Надявам се да ви хареса нашата очарователна детска бутилка за вода schoo.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел.Ако не сте 100% удовлетворени, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще работят с вас, за да реши всеки проблем и да се уверите, че сте доволни от своя опит.

R

Продукти в категория