.

.

Лепило За удължаване на мигли за ПОВИШЕНА здравина (5 мл) | Време за съхнене 1-2 секунди | Задържане 7 седмици | Черно Лепило | Съраунд и Класически Лепило за удължаване ?

Лепило За удължаване на мигли за ПОВИШЕНА здравина (5 мл) | Време за съхнене 1-2 секунди | Задържане 7 седмици | Черно Лепило

BGN 20.39
Продукти

★ СВЕРХПРОЧНЫЙ : задължително използвайте професионален лепило за удължаване на мигли за вашите клиенти с чувствителни очиТози чувствителен лепило за мигли е предназначен за прилагане САМО от професионални майстори за изграждане на миглите. ★ СВЕРХБЫСТРОЕ ВРЕМЕ за съхнене : време за съхнене 1-2 секунди.Създаден за опитни техници за изграждане на миглите. ★ СЪРАУНД и КЛАСИЧЕСКИ ЛЕПИЛО за мигли : най-подходящ за съраунд изграждане на миглите или класически удължаване на миглите. ★ МНОЖЕСТВО запечатанная опаковка и лепило агент на иглата : Използвайте за затваряне на опаковката на тубичката с лепило Extra Strong, за удължаване на миглите Expert, тя да остане свеж.Комплектът включва лепило агент игла за премахване на засохшего лепило за удължаване на мигли от съвета. ★ СИГУРНОСТ и КАЧЕСТВО : Лепило за удължаване на мигли, без латекс и формалдехид.Произведени в завода на високо качество, където безопасността е приоритет.Лепило има средно ниво на изпарения, не е предназначена за клиенти с чувствителни очи или кожа. ★ СВЕРХПРОЧНЫЙ : задължително използвайте професионален лепило за удължаване на мигли за вашите клиенти с чувствителни очи.Този чувствителен лепило за мигли е предназначен за прилагане САМО от професионални майстори за изграждане на миглите. ★ СВЕРХБЫСТРОЕ ВРЕМЕ за съхнене : време за съхнене 1-2 секунди.Създаден за опитни техници за изграждане на миглите. ★ СЪРАУНД и КЛАСИЧЕСКИ ЛЕПИЛО за мигли : най-подходящ за съраунд изграждане на миглите или класически удължаване на миглите. ★ МНОЖЕСТВО запечатанная опаковка и лепило агент на иглата : Използвайте за затваряне на опаковката на тубичката с лепило Extra Strong, за удължаване на миглите Expert, тя да остане свеж.Комплектът включва лепило агент игла за премахване на засохшего лепило за удължаване на мигли от съвета. ★ СИГУРНОСТ и КАЧЕСТВО : Лепило за удължаване на мигли, без латекс и формалдехид.Произведени в завода на високо качество, където безопасността е приоритет.Лепило има средно ниво на изпарения, не е предназначена за клиенти с чувствителни очи или кожа.Професионално лепило за удължаване на мигли от Eyelashr трябва да се използва само от професионални майстори за изграждане на миглите.

R

Продукти в категория