.

.

Микрокапельное напояване на оранжерии, Регулируема Автоматична Поливочная Капельная Корона Автоматична Поливалка за растенията Домакински Градински Пръскачки ?

Микрокапельное напояване на оранжерии, Регулируема Автоматична Поливочная Капельная Корона Автоматична Поливалка за растенията

BGN 0.67
Продукти

Система за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% водаПрецизна система за поливане бавно и точно попълва точното количество вода там, където в нея се нуждае от кореновата зона на растенията.Дължина : около 16.5 виж Диаметър на бутилката : 18 ~ 25 мм. Цвят : червен, зелен, син.Система за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% вода.Прецизна система за поливане бавно и точно попълва точното количество вода там, където в нея се нуждае от кореновата зона на растенията.Дължина : около 16.5 виж Диаметър на бутилката : 18 ~ 25 мм. Цвят : червен, зелен, син.Подходящ за пръскане, поливане на зелени площи, тераси, охлаждане на покриви, селското стопанство, зеленчуци, оранжерии, цветни лехи, басейни и т. Наименование на продукта : Регулируема автоматична капельная корона Материал : PVC Дължина : около 16,5 см Диаметър на бутилката : 18 ~ 25 мм, Цвят : червен, зелен, син Подходящ за : тераси, саксия растения в саксии Характеристики : подходящ за поливане на корените на растенията В комплекта се включва : 4 бр. x регулируема с автоматично улей за автоматично напояване (цвят по избор) Характеристики самоналивающейся капкова глава : Бутилката на едно гише , няма нужда да се прави отвор в долната част на бутилката, на външен вид по-красив, а налягането на водата не оказва влияние върху поливането, така че можете да пътувате в рамките на 3-20 дни, без да се притеснявате за своите растения.Скорост на капания може да се регулира, а дюзата може да се регулира чрез завъртане на регулатора.При завъртане обратно на часовниковата стрелка скорост капания се увеличава, а при въртене по посока на часовниковата стрелка скорост капания се забавя. Забележка : Размер се измерва ръчно, моля се допуска малки грешки в измерването.Поради цветно изобразяване на различни монитори цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт.

R

Продукти в категория