.

.

Табелката Не ме безпокойте - Бяла / Празна врата закачалка - Лесно да се прилага - Персонализирайте я! Хотел, Къща, Офис, Пробна и Много Други! (10 опаковки)

Табелката Не ме безпокойте - Бяла / Празна врата закачалка - Лесно да се прилага - Персонализирайте я! Хотел, Къща, Офис, Пробна

BGN 8.66
Продукти

В комплекта са включени : Табелката "Не ме безпокойте" - Бяла /е - Висококачествена рамка, която да закачалка -Лесно да се прилага - Персонализирайте я!Хотел, Къща, Офис, Пробна и Много Други! (2 опаковки)Идеално ЗА : Може да се използва на много места, по време на среща със свой колега или дори и с терапия, а какво ще кажете за това, да остана за една нощ в хотел и не е искал да ви направи труда чистачи!Но нека не забравяме за измъчена мама, която най-накрая може да спи, окачени си вратата, децата да знаят, че те не могат да се притеснява : ).ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто извадете от транспортна опаковка, и готово!Персонализирайте го - виси на дръжката на вратата, мир и спокойствие!.РАЗМЕРИ : Размер : 8,5 x 3,5 - дебелина на 16 метра.Опаковка от 10 черни закачалки с високо качество, издържа дълго!.Бърза Безплатна доставка! 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Отпечатано в САЩ.Бял формуляр табелка "Не ме безпокойте" на вратата закачалка - персонализирайте я! 2 опаковка Размер : 8,5 x 3,5 - дебелина 16 см.Отличен за домашния офис, хотел и много други!.

R

Продукти в категория