.

.

3 Опаковки Шапка-Чадър за Риболов, Главоболие Чадър с Еластични Ленти, Регулируем Розова Шапка-Чадър за Риболов, Градинарство, Къмпинг, Активни занимания, Шапка-Чад?

3 Опаковки Шапка-Чадър за Риболов, Главоболие Чадър с Еластични Ленти, Регулируем Розова Шапка-Чадър за Риболов, Градинарство, Къмпинг, Активни

BGN 7.99
Продукти

100% ПолиестерЕластичната закопчалката.Алуминиева рамка. ☀⛱?☔? 【Предпоставка включва】 : Вие ще получите 3 капачка за чадъри, включително камуфляжные модели, модели за резена диня и преливащи модели.Достатъчно на брой и различни стилове, ще задоволят вашето ежедневното използване и подмяна.Можете също така да споделите със семейството и приятелите. ☀⛱?☔? 【Регулируема лента за глава】 : Нашите шапки за чадъри имат регулируема глава каишка, те са много подходящи за размера на главата и не ще окаже натиск върху главата.Възрастни хора, малки деца, младежи и хора на средна възраст могат да се адаптират.Начин на носене е проста и спокойна обстановк, моля, свържете се с илюстрации за повече информация. ☀⛱?☔?【Широко се използва】 : шапка-чадъри Uk - това е не само идеален избор за различни дейности на открито като риболов, къмпинг, голф, градинарство и т., те също са незаменим инструмент за правене на селското стопанство, тичане, каране на лодка и плажове.Те ще гарантират идеална защита на вашата кожа и ще ви помогне да създадете добро настроение за игра. ☀⛱?☔? 【Няколко функции】 : Женски непромокаеми шапки, чадъри имат функция за защита от слънце и от дъжд, които могат не само да блокират ултравиолетовите лъчи, но и да се защитават от дъжд и са с висока практичност.Функция хендсфри запазва ръцете сухи и поддържа реда в дрехите си. ☀⛱?☔? 【Размер на материала】 : Дължина-шапки-от чадъри в сгънат вид е около 32 см / 12,6 инча.Диаметър на раскрытом формата е около 55 см / 21 инча. 8 ребра чадър, здрава опора, им е трудно да се прекъсне.Лесен и удобен за переноске.Материалът е мек и удобен в чорап.Удобен за сгъване и лесно да се съхранява. 3 бр водоустойчив чадър Дъга шапки камуфлаж Cap Риболов, плажен чадър, шапка лента за глава за жени, мъже, деца, градинарство, риболов, голф, игра на морски видове спорт пътуване и къмпинг.Допълнителни функции : Мултифункционални водоустойчиви слънцезащитни шапки-чадъри - това е вежлив инструмент за вашия отдих.Регулируеми бретельки осигуряват удобен за носене.Опаковка от 3 броя, достатъчно за замяна. 8 ребра чадър, суперподдержка. Компактна конструкция, удобна за переноске и съхранение. Подходящ за мъже, жени и деца от всички възрасти.

R

Продукти в категория