.

.

Клещи Amoygoog За Риболов В Солена Вода, Клещи За сектора на рибарството Игла от Неръждаема Стомана, Гребец Риболовни Куки с Разрезным Пръстен, Клещи с Въдица за Риболо?

Клещи Amoygoog За Риболов В Солена Вода, Клещи За сектора на рибарството Игла от Неръждаема Стомана, Гребец Риболовни Куки

BGN 3.73
Продукти

[Клещи за риболов с мультитулом] Клещи за риболов с мультитулом, с съемником куката, резитба на въдица, от устройство за улов на риба, обжимными клещи, клещи с разрезным пръстен, са практичен инструмент за риболов [Устойчивост на корозия] Риболовни клещи изработени от висококачествена неръждаема стомана, имат ниско тегло и отлична устойчивост на корозия устойчивост, отваряне и затваряне на пружинна дръжка улеснява и по-удобно използване, а клещи с катинар-ключът е по-лесно затваряне и съхранение. [Лесна за употреба] Клещи с игольчатым фитил за риболов са много удобни за управление с една ръка, те са снабдени с шнурком и ножнами за предотвратяване на случайна загуба и постоянни грижи на този удобен и безопасен инструмент. [ергономичен дизайн] Дръжка риболовни клещи от неръждаема стомана, увита висококачествен гумен материал и има нескользящую конструкция, дори ако ръцете ви са мокри от рибно слуз, това ще гарантира, че потребителят да може здраво да я държи по време на риболов, с помощта на дясната или на лявата ръка, вие никога няма да се притеснявате за соскальзывании. [Подарък за риболов] Клещи за морски риболов - идеален подарък за мъже, рибари, удильщиц, удильщиц, момчета, татковци и съпрузи на Ден на бащата, Ден на Св. Валентин и Коледа. [Клещи за риболов с мультитулом] Клещи за риболов с мультитулом, с съемником куката, резитба на въдица, от устройство за улов на риба, обжимными клещи, клещи с разрезным пръстен, са практичен инструмент за риболов. [Устойчивост на корозия] Риболовни клещи изработени от висококачествена неръждаема стомана, имат ниско тегло и отлична устойчивост на корозия устойчивост, отваряне и затваряне на пружинна дръжка улеснява и по-удобно използване, а клещи с катинар-ключът е по-лесно затваряне и съхранение. [Лесна за употреба] Клещи с игольчатым фитил за риболов са много удобни за управление с една ръка, те са снабдени с шнурком и ножнами за предотвратяване на случайна загуба и постоянни грижи на този удобен и безопасен инструмент. [ергономичен дизайн] Дръжка риболовни клещи от неръждаема стомана, увита висококачествен гумен материал и има нескользящую конструкция, дори ако ръцете ви са мокри от рибно слуз, това ще гарантира, че потребителят да може здраво да я държи по време на риболов, с помощта на дясната или на лявата ръка, вие никога няма да се притеснявате за соскальзывании.

R

Продукти в категория