.

.

Подарък за фестивала DOITOOL 18 бр. Сапун за Вана с аромат на Флората, Цветя Рози в кутия за Подарък за Свети Валентин, Ден на майката, Годишнина, Подарък за рожден Ден (Ли?

Подарък за фестивала DOITOOL 18 бр. Сапун за Вана с аромат на Флората, Цветя Рози в кутия за Подарък за Свети Валентин, Ден на майката,

BGN 2.67
Продукти

18шт Ароматизирани сапуни за баня Rose Flower Flowers в кутия за подаръкИдеален за подарък за рожден ден, на Деня на Св. Валентин, за годишнина, за вашия любим човек. рози винаги са били символ на красота, любов и признателност.Също така може да се използва в кабинета, в спалнята, изложбена зала като декор.Като украса на работния плот, декориране на спалня, на интериора на вашия дом и така нататък.Най-добрият подарък за Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, рожден Ден, сватба.Уникален, лесен и практичен.Описание на Продукт представлява 18 изкуствени цветя рози в кутия за подарък за Деня на Свети Валентин.Те са ароматни и изглеждат.Те никога не поблекнут ви ще даде и на нея вашата вечна любов!Роза романтичен цвят ви ще даде получателя си различни чувства.Те са подходящи за Коледа, на Деня на Свети Валентин, Годишнина, Деня на майката и т., Особености - Цвят : Лилаво.- Материал : Хартия и плат.- Размер : Около 23* 12* 5 см/ 9. 0 инча (Д * Ш * В). - 18шт Ароматизирани сапуни за баня Rose Flower Flowers в кутия за подарък.- Най-добрият подарък за Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, рожден Ден, сватба.- Рози винаги са били символ на красота, любов и благодарност.- Също така може да се използва в кабинета, в спалнята, изложбена зала като декор.Пратката включва 1 * опаковка за празничен подарък 18 бр. Ароматизирани сапуни за баня с рози в кутия за подарък за Свети Валентин, Ден на майката, юбилейна подарък за рожден ден (лилаво).

R

Продукти в категория