.

.

Утяжеленное Одеяло Sivio за деца с тегло 3 килограма, Супер Мек Памук с Мультяшными модели на фин Грах, Повтаря Формата на Тежък Пледа, Детски Тежки Одеяла, 36 x 48 Инча съ?

Утяжеленное Одеяло Sivio за деца с тегло 3 килограма, Супер Мек Памук с Мультяшными модели на фин Грах, Повтаря Формата на Тежък

BGN 2.00
Продукти

Обръщане на дизайн 2 в 1 : двустранно утяжеленное одеяло Sivio с копринено мек покрив от кристалния кадифе, който е по-мек и эластичнее обикновени одеала, и дъното на малка ямочку в грах, създаващ у детето чувство на сигурност, благодарение на успокаивающему ефекта от тези малки обучения по точкиОдеало меко и дышащее за използване по всяко време на годината. По-спокоен и дълбок сън : Утяжеленное одеяло Sivio children lulls деца, като на мама, прегръдка, с правилно разпределени налягане, допринасящ за по-бърз и дълбок сън.Привързан минки успокояват децата и да предизвика положително настроение, тъй като в компанията на родителите си.Направено е по-безопасно : 7-слойная здрава конструкция предотвратява евентуални течове или разлив.Джобове с размери 4 на 4 инча по-малък размер и по ред е с две игли се разпределя равномерно и да определи стъклени мъниста, за да е по-добре издържат на къдри и перетасовку при ежедневна употреба.Намерете правилния размер : има одеяла с различни размери за деца на различна възраст.Необходими около 1 седмица, за да свикнете с вашия тегло.За да се насладите напълно на предимствата на одеяла, изберете одеяло приблизително с размерите на вашето дете и с тегло не повече от 10% от теглото си. 100% надеждност : Купи с увереност, пълно удовлетворение е гарантирано.Ние предлагаме 30-дневен възстановяване и доживотна гаранция.Ако по някаква причина сте недоволни от продукта, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за това, че са напълно доволни от нас.Сверхмягкое утяжеленное одеяло Sivio съчетава в себе си плюшено кристална кадифе и фин грах, за да се осигури максимален комфорт за вашето дете.Микростеклянные мъниста и ярки шарки успокояват и да предизвика приятно настроение, потъвайки деца в по-бърз и спокоен сън. Избор : Изберете одеало, което е 10% от теглото на вашето бебе плюс 1 килограм.Започнете с по-лесен, ако не сте сигурни. Период на адаптация : може да изисква от 7 до 10 дни, за да свикне с теглото на тази одеяла. По-малък размер : Утяжеленное одеяло по-малко от обичайното, тъй като му е по-лесно да държи и тя облегает тялото. Начин на поддръжка : Машинно пране, сушене в перална машина при ниска температура, не се гали.

R

Продукти в категория