.

.

Romlon Tattoo Kit Професионален Пълен Комплект Пистолет за татуировки, Определени Роторной Татуировка-машини, 40 бр., Касети с мастило за татуировки, Игли, LCD дисплей, Двоен ?

Romlon Tattoo Kit Професионален Пълен Комплект Пистолет за татуировки, Определени Роторной Татуировка-машини, 40 бр., Касети с

BGN 0.67
Продукти

【Пълен комплект за татуировки】- Romlon пълен комплект за татуиране който включва роторную татуировочную дръжката, захранване с двоен цифров дисплей с кабел, 20 броя игли за касети с различни размери, калъфи за татуировочных дръжки, кожа за татуировки, 40 броя чаши за татуировки, 7 парчета, мастило за татуировки и ръкавици за татуировки, консумативи за татуировкиМожете да започнете практиката си татуировка с този пълен комплект за начинаещи татуировки. 【Завъртане на дръжката за татуировка-на пишеща машина】-Тази дръжка за татуировка-на пишеща машина проста, класическа, се използва RCA конектор от полимерни материали, дръжка за татуировка-на пишеща машина, достатъчно дълга, ергономичен дизайн за удобно захващане продължителна работа не е гореща, ниско ниво на шума., съвместима с повечето игли за татуировки-на пишеща машина и касети с мастило за татуировки. 【Източник на храна за татуировки】-Професионален източник на храна за татуировки, вградена защита от късо съединение и изтичане на информация, ультраяркий цифрова led дисплей на този източник на храна за татуировки осигурява по-точни показания, ниско ниво на шум, ниско тегло, от една част на корпуса, дълготрайна стабилност.лесен за използване, може да осигури ефективна и стабилна енергия за татуировки машина. 【Игла за касети ROMLON】- Игла за касети Romlon 40шт смесени, касета стерилизован 100% E. O газ и е опакован в индивидуална опаковка.Иглите са изработени от медицинска неръждаема стомана, марка 316.Мембранен механизъм предотвратява вытекание мастило. за еднократна употреба касети с игли позволяват много бързо да промени конфигурацията на игла.Съвместим с всички стандартни дръжки за патрон и машинното писалка. 【УСЛУГИ ЕКИП ROMLON】 - Марка Romlon произвежда обзавеждане за татуировки повече от 10 години.С опит, ние знаем, че трябва да татуировщикам и на любителите, по отношение на продукта и цената.Ние непрекъснато обновяваме нашите продукти.Ние сме фокусирани върху дизайна, проектирането и производството на татуировка-продукти за да отговори на нуждите на професионалните татуировщиков и на любителите на татуировки. Romlon е професионален производител на татуировка-на оборудване повече от 10 години.С опит, ние знаем, че трябва да артисти-татуировщикам и любителите на татуировка-продукти.Във формирането на диаманта участва на около 2 милиона души, като се започне с добива, сортиране, преработка, сортиране, продажба и най-накрая, до потребителите.По този начин, диамантите и са синоним на красота, дълголетие и рядкост.И това е в основата на нашата марка.Компанията Romlon е основана през 2008 година, ние съчетаваме "красота, издръжливост и иновация" заедно, за да предоставят на начинаещите татуировщикам и на артистите голям брой татуировка-на машини, на татуировка-комплекти и консумативи.

R

Продукти в категория