.

.

Подарък за 40-ия рожден ден на жени, Забавен Чаша в стил Бохо от неръждаема Стомана, Кафе чаша-Термос за Рожден Ден за Нея, майка си, жена си, леля, сестра, баба, приятел?

Подарък за 40-ия рожден ден на жени, Забавен Чаша в стил Бохо от неръждаема Стомана, Кафе чаша-Термос за Рожден Ден за Нея,

BGN 11.33
Продукти

? Материал премиум-клас : Корпус чаша е изработена от неръждаема стомана, така че тази чаша е по-траенВ една чаша има херметически капачки, които вытекание течности от чаша.Прозрачна капачка, не съдържа бисфенол А. Вакуумна изолация-с двойни стени на 20 грама. Вътрешната част на нашите чаши изпълнена с двойни стени.Тази функция предотвратява предаването на топлина към външната стена на чаши.Чаши, които са подходящи за горещи или студени напитки.Те имат стандартен дизайн, който е подходящ за повечето подстаканников. ? Лесно за пренасяне и почистване : нашите чаша от неръждаема стомана могат да се настанят 20 мл течност, една чаша тежи 0,55 паунда (на кутията в комплекта не са включени) и тя няма да изглежда тежка, ако се постави го в чантата си.Идеален за вино, чай, сок и т., лесно се измива, не оставяйки вкус напитки.Уникален настояще : идеален подарък за рожден ден, абитуриентски бал, благодарност, Ден на Св. Валентин, Коледа, годишнина.Идеално за ежедневна употреба.Накарайте вашия любим човек 1983 година на раждане се смея на глас с този весел чаша за рождения си ден!. ? Купи с увереност : ние сме много сигурни в качеството на нашия чаша от неръждаема стомана.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашата чаша от неръждаема стомана, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ? ДОБЪР ЧАША от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА Никой не обича малко топло кафе или топло газировку.Тази чаша от неръждаема стомана с надеждно изолиран, поддържане на температурата на топли и студени напитки от тази, която вие искате.Идеален за съхранение на чай, кафе, вино, сокове и вода. ? Подобрете живота си с помощта на добър чаша от неръждаема стомана!Отидете ли на екскурзия или влез в колата на сутрешното пътуване към работа, можете да контролира жаждата си с помощта на този страхотен чаши.Нашите изолирани чаши осигуряват перфектна комбинация от индивидуалност и производителност за чисто удоволствие от пиенето. ? ЗАПАЗВАНЕ на СТУД и на ТОПЛИНА : Отлично е подходящ, както за топли, така и студени течности Двухстенный вакуум гарантира отлично представяне при поддържане на температура в продължение на 3-4 часа!Подарете си незабравими впечатления от пиене по всяко време! ? Функция : Произведен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304!Не съдържа бисфенол А, не се чупи.

R

Продукти в категория