.

.

Мек калъф Glisten Lulumi Калъф за телефон Alcatel Axel/Lumos/DALN5023, Защитен устойчив на удари Антидетонационный Модерен Дизайн, Чанта-поставка за крака, Мультяшная делото с течени?

Мек калъф Glisten Lulumi Калъф за телефон Alcatel Axel/Lumos/DALN5023, Защитен устойчив на удари Антидетонационный Модерен Дизайн, Чанта-поставка

BGN 1.00
Продукти

[Функционален притежателя] - Cartoony титуляр за телефон, която осигурява опора за пръстите си и се промени традиционните начини за улавяне на смартфон въртене на 360 градуса позволява с изненадваща комфорт използвате мобилния си телефон без помощта на ръцете, под всякакъв ъгъл. [Функционална поставка за краката] - Разгъва и се превръща в стойка за смартфон.Освободете ръцете си и се насладете на гледане на видео!. [Стреса] - Брилянтен нежна пакетче с течни блестящи звездички.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди.Той може не само да поддържа работата на вашия смартфон, но и да поддържа живота си, като играчка за облекчаване на стреса. [Супер сладък дизайн] - Специално подбран пакет за течност, идеално се съчетава с анимационни футляром.Създаваме СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно.Тази серия е силно препоръчително нашите сладки клиенткам-момичета. [Защитен и монтиране] - Мек калъф от TPU напълно затваря всички бутони и здрав пакет за течност осигурява допълнителна защита.Отвор на камерата, което действа на 1 мм, която предпазва обектива от надраскване.Всяка уплътнение и капачка бутон идеално комбинирани (за слушалки, микрофон и т. [Функционален притежателя] - Cartoony титуляр за телефон, която осигурява опора за пръстите си и се промени традиционните начини за улавяне на смартфон. въртене на 360 градуса позволява с изненадваща комфорт използвате мобилния си телефон без помощта на ръцете, под всякакъв ъгъл. [Функционална поставка за краката] - Разгъва и се превръща в стойка за смартфон.Освободете ръцете си и се насладете на гледане на видео!. [Стреса] - Брилянтен нежна пакетче с течни блестящи звездички.Кликнете, за да видите, как той се превръща в собствените си падащи звезди.Той може не само да поддържа работата на вашия смартфон, но и да поддържа живота си, като играчка за облекчаване на стреса. [Супер сладък дизайн] - Специално подбран пакет за течност, идеално се съчетава с анимационни футляром.Създаваме СУПЕР СЛАДЪК ДИЗАЙН заедно.Тази серия е силно препоръчително нашите сладки клиенткам-момичета. [Защитен и монтиране] - Мек калъф от TPU напълно затваря всички бутони и здрав пакет за течност осигурява допълнителна защита.Отвор на камерата, което действа на 1 мм, която предпазва обектива от надраскване.

R

Продукти в категория