.

.

Cabilock 6 бр. Чанта за списания Многофункционална Маса, Разтегателен Списания Caddy Мулти-Разтегателен Органайзер За дребни Неща Джоб За Съхранение на Стъклени Легло Во?

Cabilock 6 бр. Чанта за списания Многофункционална Маса, Разтегателен Списания Caddy Мулти-Разтегателен Органайзер За дребни Неща

BGN 3.33
Продукти

филцBag-държач за закачалки : Многофункционална чанта за съхранение има по-голям капацитет, осигуряваща достатъчно място за съхранение.Нощна чанта от филц : Има дизайн с множество отделения, могат да бъдат класифицирани за поставяне на различни предмети.Многофункционална чанта за съхранение : помага за поддържане на ред, изправност и организиране на малки предмети, които лесно се губи.Органайзер за диван от филц : Устойчив на натоварване, него не е лесно да се деформира; дизайн с множество отделения за классифицированного за съхранение; много практичен.Чанта с джоб за окачване на дивана : Прост и атрактивен дизайн може много добре да се съчетаят с вашия домашен стил.Bag-държач за закачалки : Многофункционална чанта за съхранение има по-голям капацитет, осигуряваща достатъчно място за съхранение.Нощна чанта от филц : Има дизайн с множество отделения, могат да бъдат класифицирани за поставяне на различни предмети.Многофункционална чанта за съхранение : помага за поддържане на ред, изправност и организиране на малки предмети, които лесно се губи.Органайзер за диван от филц : Устойчив на натоварване, него не е лесно да се деформира; дизайн с множество отделения за классифицированного за съхранение; много практичен.Чанта с висящ джоб за дивана : Прост и атрактивен дизайн може много добре да се съчетаят с вашия домашен стил.Списък на пакетите 6 x чанти за съхранение на дивана Характеристики - Лесен и практичен, голям обем за съхранение и практичен за по-дълга употреба нощни джоб за съхранение. - Размер : 32,00 X20,00 X10,00 см. / 12,58 X7,86 X3,93 инча чанта за матрак. - Материал : Филц подвесная чанта-caddy. - Материал войлочный, цвят удобен, а също и нощни висящ джоб. - Устойчива на натоварване, лесно е деформиран; дизайн с множество офиси, некласифицирано съхранение; много практичен органайзер за съхранение в яслата. - Подходящ за дома, прикроватной нощни шкафчета в спалнята и диван капаци чанти за съхранение на Нощни войлочный титуляр за съхранение. - Добра работа, аккуратная инсталация, лесна и много, много елегантна и уникална нощна фетровая чанта за съхранение. - Цвят : Както е показано на фигура, органайзер за диван от филц.Информация за Товарахсумка с висящ джоб, Тази стилна чанта за съхранение, изработен от добротного филц, я не е лесно за носене и повреди.

R

Продукти в категория