.

.

Eggone Kenzan Цвете Жаба с Диаметър 23 мм/0,9 инча, Икебана, Поставка за цветя, Държач от Неръждаема Стомана, Жени за Малка ваза (24 бр.)

Eggone Kenzan Цвете Жаба с Диаметър 23 мм/0,9 инча, Икебана, Поставка за цветя, Държач от Неръждаема Стомана, Жени за Малка ваза (24 бр.)

BGN 0.67
Продукти

? Размер и материал : Метална основа за цветя жаби диаметър 0,9 инча, има 37 игли от неръждаема стомана, височина на всяка игли за цветя жаби 0,43 инча, теглото на всяка икебаны кензан 40 г ? Лесна за използване : Просто вденьте нарязани на стъблото на цветето, в поставка за игли от неръждаема стомана.Дръжте вашите цветя или растения в изправено положение, за да изглеждат по-красиви.Остри игли, закрепени към основата, много силна, което помага за здраво, за да запази цветя и клони на място. ?Цвете жаба с ръцете си : Ако смятате, че едно цвете жаба прекалено малка и лека, можете да използвате прът от термоплава, да се присъединят няколко цветни жаби заедно.Вие ще имате голяма цветна жаба със свободно комбинируемыми форми.Можете да го комбинирате в кръгове, квадрати, триъгълници и дори криви.Вашите рязани цветя не просто ще останат на кръгла цветна жаба.Можете да създавате цветни аранжировки по-смело. (Пръчка за термоклея в комплекта не е включена. ? Приложение : Можете да го използвате навсякъде, например в домашни цветни композиции, офиси, елитни клубове, кафенета, чайната стая, класната стая флора изкуство и т. дори може да се използва за притежателя на номера на сватбена маса за партита.Цветя жаби Kenzan позволяват да се намали разхода на други цветни материали, които не използват кал, трева, дунапрен и т. Правете повече с по-малко!. ? Опаковка : 24шт Японската Икебана от неръждаема стомана, цветна жаба. ? Размер и материал : Метална основа за цветя жаби диаметър 0,9 инча, има 37 игли от неръждаема стомана, височина на всяка игли за цветя жаби 0,43 инча, теглото на всяка икебаны кензан 40 г. ? Лесна за използване : Просто вденьте нарязани на стъблото на цветето, в поставка за игли от неръждаема стомана.Дръжте вашите цветя или растения в изправено положение, за да изглеждат по-красиви.Остри игли, закрепени към основата, много силна, което помага за здраво, за да запази цветя и клони на място. ?Цвете жаба с ръцете си : Ако смятате, че едно цвете жаба прекалено малка и лека, можете да използвате прът от термоплава, да се присъединят няколко цветни жаби заедно.Вие ще имате голяма цветна жаба със свободно комбинируемыми форми.Можете да го комбинирате в кръгове, квадрати, триъгълници и дори криви.Вашите рязани цветя не просто ще останат на кръгла цветна жаба.Можете да създавате цветни аранжировки по-смело. (Пръчка за термоклея в комплекта не е включена. ? Приложение : Можете да го използвате навсякъде, например в домашни цветни композиции, офиси, елитни клубове, кафенета, чайната стая, класната стая флора изкуство и т. дори може да се използва за притежателя на номера на сватбена маса за партита.

R

Продукти в категория