.

.

ACHVAC Малък Муфа Масичка Триъгълни Рафтове За Съхранение на Кърпи За Душ Черни Ъглови Рафтове за Монтиране на Алуминиев Държач За Шампоан Без Бормашини Органайзер З?

ACHVAC Малък Муфа Масичка Триъгълни Рафтове За Съхранение на Кърпи За Душ Черни Ъглови Рафтове за Монтиране на Алуминиев Държач За

BGN 2.33
Продукти

Регулируеми рафтове за съхранение, метален багажник може да се регулира, може да се регулира на височина между 2 рафтове за необходимо ♥ Тази елегантна черна стенни полк с подвижни куки е разработен, за да допринесе функционален стил във всяка стая на вашия дом.Използвайте в кухнята, в бара, банята, спалнята, офиса, антрето или във всяко друго място, когато имате нужда от решение за съхранение или демонстрации. ♥ Тази етажерка е изработена от качествена алуминиева сплав с коррозионностойкой повърхност.Той е подходящ за мокри помещения като баня (дори и в банята) и кухня. ♥ Той е предназначен за използване под душа.Благодарение на големия брой сливных дупки на рафта водата бързо напуска след душ. ♥ На този титуляр за пестене на място заема малко място, но доставя голямо допълнително пространство за съхранение.Регулируеми рафтове за съхранение, метален багажник може да се регулира, може да се регулира на височина между 2 рафтове за необходимо. ♥ Тази елегантна черна стенни полк с подвижни куки е разработен, за да допринесе функционален стил във всяка стая на вашия дом.Използвайте в кухнята, в бара, банята, спалнята, офиса, антрето или във всяко друго място, когато имате нужда от решение за съхранение или демонстрации. ♥ Тази етажерка е изработена от качествена алуминиева сплав с коррозионностойкой повърхност.Той е подходящ за мокри помещения като баня (дори и в банята) и кухня. ♥ Той е предназначен за използване под душа.Благодарение на големия брой сливных дупки на рафта водата бързо напуска след душ. ♥ На този титуляр за пестене на място заема малко място, но доставя голямо допълнително пространство за съхранение.Спецификация : Цвят : матово черен Размер : 30x22x3,5 см (ъгъл) 32,5x12x3,5 см (правоъгълник) Материал : алуминиева сплав.

R

Продукти в категория