.

.

Елегантен Дизайн HG2024-WWH Decorix Селска Къща, Квадратна Дървена Декоративна Капачка Кутии за Салфетки с Черен Шрифт и Прибиращ се в основата на Тоалетна масичка, Баня, С?

Елегантен Дизайн HG2024-WWH Decorix Селска Къща, Квадратна Дървена Декоративна Капачка Кутии за Салфетки с Черен Шрифт и Прибиращ

BGN 8.85
Продукти

100% ДървоДЕКОРАТИВНИ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ : Тези капаци за кутии с кърпички превръщат продукта в декоративен акцент на вашия интериор!Независимо от това, отбелязвате ли го в своята всекидневна, спалня обличане кафе или банята, той ще бъде идеално!.ЛУКСОЗЕН ДИЗАЙН в селски СТИЛ : Тази бяла дървена кутия за салфетки за пране на тапицирана декоративни надпис "аз ви Благославям" черен цвят на предния панел изделия, очакване, продукт на селски, но в същото време елегантен дизайн, който идеално ще се впишат в интериора на вашата вила, винтажного или фермерска къща!.ВЫДВИЖНОЕ ДЪНОТО : Долният панел лесно се измъква за вмъкване на кутия за салфетки, и също толкова лесно се връща на мястото, за да може да бъде лесно да се замени.Горната дупка съвпада с поставянето на стандартните кутии за салфетки, осигуряване на лесен достъп до вашия салфеткам. СТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ : размери на продукта L : 5,5 "x W : 5,5" x H : 6", а горния отвор L : 3,875"x W : 2,375". Се предлага В напълно сглобени : Продуктът се предлага напълно събрани и готови за употреба.Просто плъзнете дъното, за да се постави кутия за салфетки, и приплъзване я върна, за да фиксирате капака на място.Този продукт е идеален за вашата дневна, антре, офис, спалня или фоайето!Това е един красив продукт е идеално ще се впишат в избрано от вас място.Дължина на мерките, 5. Ширина измерва 5,5 инча. Височина измерва 6 инча.

R

Продукти в категория