.

.

Място за срещи Naroote, HD 1080P, 100-240 В, Въртящ обектив, Фронтално положение, 10‑Кратно Оптично Увеличение, PTZ Камера за Бизнес срещи за онлайн обучение (штепсельная щепсел ?

Място за срещи Naroote, HD 1080P, 100-240 В, Въртящ обектив, Фронтално положение, 10‑Кратно Оптично Увеличение, PTZ Камера за Бизнес

BGN 1.67
Продукти

ФУНКЦИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО позициониране : Помещение за срещи и има функция за предварителен позициониране, която може предварително да се инсталира положение и да се върне в определено положение на един бутонЗАВЪРТАНЕ на ОБЕКТИВА : Камера за видео-конферентна връзка е повратна обектив, обхват на сканиране на главата по хоризонтала на 350 градуса, вертикално завъртане нагоре и надолу на 90 градуса, без сканиране под мъртъв ъгъл.Сверхширокоугольная : USB, PTZ камера е сверхширокоугольное поле 128 градуса, липса на изкривяване, по-голяма зона на покритие, за да отговарят на нуждите на различни срещи.Обектив : HD-конферентна камера е оборудвана с превъзходно оптично увеличение-обектив, който по-добре може да се гарантира гладкото и ясни HD изображения.HD 1080 P : Конферентна камера има ефект Full HD, който ви позволява да достигне до 1080 P (1920x1080) и за получаване на изображения, екстремни качество. HD 1080 P : Конферентна камера има ефект Full HD, който ви позволява да достигне до 1080 P (1920x1080) и за получаване на изображения, екстремни качество. Обектив : HD-конферентна камера е оборудвана с превъзходно оптично увеличение-обектив, който по-добре може да се гарантира гладкото и ясни HD изображения. Завъртане на обектива : видео конферентна фотоапарат с обектив с възможност за завъртане на 350 градуса хоризонтално сканиране гама корона, 90 градуса вертикален флип нагоре и надолу, без мъртъв ъгъл на сканиране. 10-кратно увеличение : конферентна фотоапарат с обектив с 10-кратно увеличение, който може да бъде свободно манипулирани, за да дръпне обекти по-близо и по-далеч, след основното изображение се показва. Функция предварително инсталиране : помещение среща pre настройка функция, която може предварително да поставите в положението и се върна към зададената позиция с помощта на един бутон. Ултра широк ъгъл : от USB PTZ камера е 128 градуса ултра широк ъгъл на зрителното поле, без изкривявания, на голяма площ на покритие, за да отговарят на нуждите на различни срещи.Спецификация : тип елемент : конферентна връзка с висока разделителна способност Camera Material : алуминий Alloy Image на сензора : 1/2.9 инча CMOSEffective пиксела : 2.

R

Продукти в категория