.

.

Tofficu Film Корректирующий Филтър 6 бр. Прозрачни Пластмасови Листове Формат А4 Корректирующий Светофильтр за фото студио Видео Фенерче Led Лампа Снимка Прозрачност Цвя?

Tofficu Film Корректирующий Филтър 6 бр. Прозрачни Пластмасови Листове Формат А4 Корректирующий Светофильтр за фото студио Видео

BGN 0.67
Продукти

Идеален за настаняване на външно осветление или преобразуване на конвенционалните led гаражни фенери в коледни светлини и т Тези светофильтры многофункционални, са в състояние да поемат и се филтрира светлината на различни дължини на вълните.Тези светофильтры имат прост дизайн и са практични за използване, което ви осигурява по-приятно усещане от употреба.Тези светофильтры много подходящи за кино, видео, фото, театрални, празнични и декоративно осветление.Ниско тегло, висока якост и материал с висока светопропускаемостью, стабилна е цветната температура, ниски загуби.Идеален за настаняване на външно осветление или преобразуване на конвенционалните led гаражни фенери в коледни светлини и т. Тези светофильтры многофункционални, са в състояние да поемат и се филтрира светлината на различни дължини на вълните.Тези светофильтры имат прост дизайн и са практични за използване, което ви осигурява по-приятно усещане от употреба.Тези светофильтры много подходящи за кино, видео, фото, театрални, празнични и декоративно осветление.Ниско тегло, висока якост и материал с висока светопропускаемостью, стабилна е цветната температура, ниски загуби.Описание Можете да използвате комбинация от цветни филтри, за да създадете различни ефекти, като готини ефекти, подобряване на цвета на кожата портрети, цветокоррекция или подбор на осветление, имитация на различни видове осветление, промяна на баланса на бялото и т. Тези гел филтри, различни цветове, в достатъчно количество отговарят на вашите различни нужди.Характеристики-Цвят : Червено, жълто, синьо, лилаво, розово, зелено-Материал : PVC-Размер : 11.04в опаковката, включително 6 х светлинни гелове.

R

Продукти в категория