.

.

Caydo 6 Бр. Комплекти за Маркиране за Бродерия на кръстат бод, 14-Каратная Маркер за бродерия в основата на Плодове теми от Почувствах подложка и Инструкции за Начинаещ?

Caydo 6 Бр. Комплекти за Маркиране за Бродерия на кръстат бод, 14-Каратная Маркер за бродерия в основата на Плодове теми от Почувствах

BGN 8.23
Продукти

【Богат набор от отметки за бродиране】 комплектът включва 6 теми тъкан Aida, всеки с размери 2,4 х 7,9 инча конци за бродиране 31 цветове, 6 игли, 2 инструмента за продевания направления, 6 фетровых на подложки и инструкции. 【Възхитителен плодов модел】 На тъкани Aida раздадени предварително отпечатани цветни модели с ярки плодови мотиви, които са много харесвани от децата.С ясни инструкции и цветова диаграма, който е удобен за начинаещи. Забележка : Фигура е изработена със специални мастило и ще изчезне под въздействието на вода, така че не докосвайте вода, докато не са готови. 【Здрава подплата от филц】 Подплата от филц укрепва отметка за бродерия на кръстат бод, в резултат на което тя получава по-здрави и дълготрайни, което е по-малко вероятно да се износва или пада, което осигурява многократно нанасяне на отметки. 【Богата профили】 Надеждна вышивальная конци гладка, многоцветен и дълъг живот, което може да направи крайния продукт е красива. Плат Aida тегло 14 карата чисто и аккуратная, за ваше удобство на разположение игла за бродерия и инструменти. 【Интересни теми】 Процеса на създаване на отметки за бродерия на кръстат бод - това е чудесно и вълнуващо преживяване, което може да отнеме часове на забавление.Маркер за бродерия на кръстат бод с печат - това не е просто практичен предмет, но и забавно ръкоделие, което може да доведе до чувство на удовлетворение и постижение.Това е обмислен подарък, отлично подходящ за книгата любители и читатели. 【Богат набор от отметки за бродиране】 комплектът включва 6 теми тъкан Aida, всеки с размери 2,4 х 7,9 инча. конци за бродиране 31 цветове, 6 игли, 2 инструмента за продевания направления, 6 фетровых на подложки и инструкции. 【Възхитителен плодов модел】 На тъкани Aida раздадени предварително отпечатани цветни модели с ярки плодови мотиви, които са много харесвани от децата.С ясни инструкции и цветова диаграма, който е удобен за начинаещи. Забележка : Фигура е изработена със специални мастило и ще изчезне под въздействието на вода, така че не докосвайте вода, докато не са готови. 【Здрава подплата от филц】 Подплата от филц укрепва отметка за бродерия на кръстат бод, в резултат на което тя получава по-здрави и дълготрайни, което е по-малко вероятно да се износва или пада, което осигурява многократно нанасяне на отметки.

R

Продукти в категория