.

.

Набор от отвертки за шевни машини Mini Ultra Short в опаковка от 2 теми, подходящи за шевни машини, аксесоари за ремонт на игла форма плочи, Инструмент за работа в ограничен?

Набор от отвертки за шевни машини Mini Ultra Short в опаковка от 2 теми, подходящи за шевни машини, аксесоари за ремонт на игла

BGN 1.67
Продукти

✎【Мини компактен размер】 : -1,6 инча дължина, проектирани специално за шевни машини, прозрачна нескользящая дръжка, здрава ✎【Е подходящ за използване на трудно достъпни места】 : -Набор от отвертки за ремонт мини-шевни машини, специална конструкция с къса дръжка за използване при инсталирането на мебели, шивашка машина, ремонт на машини или на фона на телевизора и други трудно достъпни места. ✎【Деликатен механизъм】 : -Удобна дръжка с 6 прорези ультракороткая и са подходящи за работа в тесни условия.Къса дръжка позволява лесно да получите необходимата ви даде допълнителен въртящ момент. ✎【Което е】 : -В този комплект е включена червена крестообразная отвертка * 1 зелена отвертка с плоска глава * 1. Подходящ за всички видове шевни машини. ✎【За гарантиране на 100% удовлетворение】 : -30 дни гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем много щастливи да предостави на връщане или подмяна на продукт, без въпроси. ✎【Мини компактен размер】 : -1,6 инча дължина, проектирани специално за шевни машини, прозрачна нескользящая дръжка, здрава. ✎【Е подходящ за използване на трудно достъпни места】 : -Набор от отвертки за ремонт мини-шевни машини, специална конструкция с къса дръжка за използване при инсталирането на мебели, шивашка машина, ремонт на машини или на фона на телевизора и други трудно достъпни места. ✎【Деликатен механизъм】 : -Удобна дръжка с 6 прорези ультракороткая и са подходящи за работа в тесни условия.Къса дръжка позволява лесно да получите необходимата ви даде допълнителен въртящ момент. ✎【Което е】 : -В този комплект е включена червена крестообразная отвертка * 1 зелена отвертка с плоска глава * 1. Подходящ за всички видове шевни машини. ✎【За гарантиране на 100% удовлетворение】 : -30 дни гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем много щастливи да предостави на връщане или подмяна на продукт, без въпроси. ● Име на продукта : Мини-отвертка за шевни машини ● Основен материал : хром-ванадиевая стомана ● Предимства на продукта : 1. Повърхността на дръжката е много гладко, маслостойкая и лесно побеждавам.

R

Продукти в категория