.

.

MXY Сгъваем Фен Годишният Ръчно Фен Кръг Ръчно Фен Сгъваем Фен Ръчни Вентилатори за приливите и отливите, личен ежедневна употреба, декорации, подаръци за партита, с?

MXY Сгъваем Фен Годишният Ръчно Фен Кръг Ръчно Фен Сгъваем Фен Ръчни Вентилатори за приливите и отливите, личен ежедневна употреба,

BGN 9.53
Продукти

Сгъваеми и преносими : те са толкова красиви, леки и достатъчно малки, така че можете да внимателно да ги сгънете и бързо да поставите в чанта или джоб и раницаБързо да се Охлади Му харесва на преносим вентилатор за внезапна гореща светкавица!Те са идеални за бързо охлаждане при липса на въздуха в разгара на лятото или по време на внезапни изблици на топлина. Различни модели : В опаковка от 6 различни красиви модели, които можете да споделите или да се разпадне на дома, в колата, в чантата си по време на лятната пътуване, къмпинг или на други дейности на открито. Дизайн с 2 платна : Тъканната лента може да се завърже на вентилатора в сгънат вид, удобен за носене, може да се използва по всяко време и на всяко място.Благодарение на различен дизайн каишка за ръка-веригата на вентилатора може да се мотае навсякъде, където ви трябва, например, чанта, бутилка с вода и линия за панталони, също може да се използва като ключодържател, за да ключове, бутилки с вода и други предмети.Изискани детайли : 1. Изработен е от плат, която може да се обърше и след употреба. Стоманена тел с памет, която лесно борби, деформиран и ръжда. Тънка линия на съшиване удължават срока на експлоатация на вентилатора.Сгъваеми и преносими : те са толкова красиви, леки и достатъчно малки, така че можете да внимателно да ги сгънете и бързо да поставите в чанта или джоб и раница.Бързо да се Охлади Му харесва на преносим вентилатор за внезапна гореща светкавица!Те са идеални за бързо охлаждане при липса на въздуха в разгара на лятото или по време на внезапни изблици на топлина. Различни модели : В опаковка от 6 различни красиви модели, които можете да споделите или да се разпадне на дома, в колата, в чантата си по време на лятната пътуване, къмпинг или на други дейности на открито. Дизайн с 2 платна : Тъканната лента може да се завърже на вентилатора в сгънат вид, удобен за носене, може да се използва по всяко време и на всяко място.Благодарение на различен дизайн каишка за ръка-веригата на вентилатора може да се мотае навсякъде, където ви трябва, например, чанта, бутилка с вода и линия за панталони, също може да се използва като ключодържател, за да ключове, бутилки с вода и други предмети.

R

Продукти в категория