.

.

Украса от Гирлянди цветя, 6 бр. Изкуствени Цветя Лозя за декор на стаята, 50-Подножието Венец от Розова Изкуствена Лозя, Цветя Венец за декор [Подходящи за сватба/парт?

Украса от Гирлянди цветя, 6 бр. Изкуствени Цветя Лозя за декор на стаята, 50-Подножието Венец от Розова Изкуствена Лозя, Цветя

BGN 3.73
Продукти

【Живи цветя】 Тези украса от цветни гирлянди са пълни с блясък, естествена форма, изглеждат като истински цветя, много красиви, ярки цветове ви карат да почувствате, че сте в средата на море от цветове 【Красив година след година】 Изкуствени цветя, лозя, изработени ръчно от висококачествена коприна и пластмаса, им е трудно отвалить, не е нужно да губите време в грижи за тях, те ще останат красиви през цялата година. 【Е идеална за декорация】 Цветна гирлянда е идеална за украса на сватби, партита, декорации за дома, градини, окачени люлки, тръби, врати рам, голите жици, стълби и т., чрез добавяне на цвят към живота ви. 【Спестяване на време и усилия】 Цветя, лозя много гъвкави, те могат да се огъват по желание, което е удобно за вашата инсталация, а цветята могат да се разглобява и се почиства им е лесно выцвести и нарани, което спестява време и енергия. 【Отлично съотношение на цена и качество】 Всяка съдържа шест гирлянди, дължината на всяка гирлянди около 100 см, диаметърът на цветето 1,6 инча, ако искате да декорирате сравнително голямо помещение, това определено е чудесен избор. 【Живи цветя】 Тези украса от цветни гирлянди са пълни с блясък, естествена форма, изглеждат като истински цветя, много красиви, ярки цветове ви карат да почувствате, че сте в средата на море от цветове. 【Красив година след година】 Изкуствени цветя, лозя, изработени ръчно от висококачествена коприна и пластмаса, им е трудно отвалить, не е нужно да губите време в грижи за тях, те ще останат красиви през цялата година. 【Е идеална за декорация】 Цветна гирлянда е идеална за украса на сватби, партита, декорации за дома, градини, окачени люлки, тръби, врати рам, голите жици, стълби и т., чрез добавяне на цвят към живота ви. 【Спестяване на време и усилия】 Цветя, лозя много гъвкави, те могат да се огъват по желание, което е удобно за вашата инсталация, а цветята могат да се разглобява и се почиства им е лесно выцвести и нарани, което спестява време и енергия. 【Отлично съотношение на цена и качество】 Всяка съдържа шест гирлянди, дължината на всяка гирлянди около 100 см, диаметърът на цветето 1,6 инча, ако искате да декорирате сравнително голямо помещение, това определено е чудесен избор.

R

Продукти в категория