.

.

Пълнители за котешки тоалетни, Съвместими с легло Genie и Кофички Пет Genie, Пакети за пълнеж на тоалетната с подобрен контрол на миризмата (4 опаковки)

Пълнители за котешки тоалетни, Съвместими с легло Genie и Кофички Пет Genie, Пакети за пълнеж на тоалетната с подобрен контрол на

BGN 12.89
Продукти

【Съвместимост】е Съвместим със системи за рециклиране на отпадъци Genie Standard, Plus, XL и Пет Genie bail 【Защита от мирис и трайност】 Всяка бензиностанция е изработена от 7-слойной на филма, която помага за задържане на миризми.ние ще се погрижим за това, че пакетите са били достатъчно здрава, за какашек всички размери!. 【Лесна подмяна】 Дизайн ", Щепсела и да играе", просто дърпа филм и инсталирането на касета на място. 【По-евтина алтернатива на】 Една касета-чантата е достатъчно за 12 седмици за една котка.Не е нужно да губите време за дневна смяна пакети за боклук, това ще ви даде повече време да бъде сам с вашия домашен любимец.Предлага се в 4 опаковки за спестяване на средства.Ако имате някакви въпроси или проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Пълнител за кофи за боклук - най-добрата алтернатива за любителите на котки. Причините за избора ни : 1. съвместимост със системите за рециклиране на кофи за боклук Genie Standard, Plus, XL и Пет Genie; 2. Една касета за чантата е достатъчно за 12 седмици за една котка; 3.Не е нужно да губите време в ежедневна смяна на торбичката за боклук от котешки тоалетни; Използвайте стъпка : 1. Издърпайте, отстранете опаковката на мастилницата. Завържете на възел, След това издърпайте в желаната дължина и завържете на възел. Инсталиране на, най-накрая, поставете пакета в кошчето за боклук и го използвайте.Опаковъчен лист : 4 * Пълнеж за котешки тоалетни.

R

Продукти в категория